Een nieuwe Blondey x adidas Superstar samenwerking is onderweg

Eerder deze maand zagen we al een transparante samenwerking voorbij komen tussen Blondey x adidas. Ook deze samenwerking was uitgewerkt op het Superstar model van adidas. Nu is er een nieuwe adidas Superstar onderweg van de twee.

Op 14 december 2019 brachten Blondey en adidas de adidas Superstar uit in een opvallend jasje. De sneaker was namelijk bijna helemaal transparant. Nu kwam er gisteren weer een samenwerking uit van de twee. Helaas is deze sneaker al uitverkocht, want er kwamen maar 200 paartjes van de sneaker uit. Je kan de sneaker nog steeds winnen, want op dinsdag 31 december 2019 geeft Blondey de sneaker nogmaals weg via Instagram!

Blondey x adidas Superstar | Details

Het bovenwerk van de sneaker heeft een donkere make-over gekregen. Dit keer is het bovenwerk niet doorzichtig door een dempende beige tint. De matzwarte lederen tong en heeltab hebben natuurlijk de adidas branding gekregen. Naast de kenmerkende drie strepen staat er in gouden letters ‘BLONDEY’. De rubberen toebox heeft samen met de rubberen zool een bruine kleur gekregen.

Wil jij het laatste paartje hebben van deze samenwerking? Race dan snel naar Instagram en doe mee aan de giveaway van Blondey! Op dinsdag 31 december 2019 maakt hij de winnaar bekend. Vergeet ook niet om dagelijks onze Releasekalender te checken voor het laatste sneaker nieuws.


Blondey x adidas
Blondey x adidas
Blondey x adidas
Images by adidas

Previous ArticleNext Article