Skip to content
Newsfeed

Release reminder: Nocta x Nike Hot Step 2 ‘Orange’

16 april 2024 13:01
Release reminder: Nocta x Nike Hot Step 2 ‘Orange’

Misschien herinner je het nog: Drake die vorig jaar tijdens zijn It’s All A Blur tour fel oranje Nikes droeg. Kort na de aankondiging van de release van de ‘Orange’ colorway, liet Drake via zijn Instagram beelden zien van een ‘White’ variant. Nu heeft de Nocta x Nike Hot Step 2 ‘Orange’ een officiële releasedatum.

Nocta x Nike Hot Step 2

De Nike NOCTA Hot Step 2 breidt de samenwerking tussen Drake en Nike uit. De NOCTA-lijn van Drake en Nike, die eind 2020 werd aangekondigd, heeft al meerdere collecties en sneakers geïntroduceerd. De voorganger van de nieuwe Hot Step 2 is de Hot Step Air Terra uit 2022. De sneaker haalt inspiratie uit de Jordan 14, Air Terra Humara en de Air Max Terra.

NOCTA x Nike Hot Step 2 Orange
‘Orange’
NOCTA x Nike Hot Step 2 White
‘White’

De nieuwste Nike NOCTA sneaker leunt meer op de Air Max invloeden en heeft een chunky design. De sneaker is geïnspireerd is op basketbalschoenen uit de jaren 90. De Hot Step 2 heeft ook wat weg van het Air Max 95 model, door zijn vergelijkbare vormen en vetersysteem. De vernieuwde technologie in de Air unit zorgt voor ultiem comfort.

De chromen accenten sieren de sneakers in de kleuren ‘Orange’ en ‘White’, en geven de twee paren hun chique uitstraling. De mini Swooshes, TPU-overlays op de middenvoet en de hiellipjes op de achterkant zijn afgewerkt met chromen details.

Het NOCTA-logo is te zien op de tong en de unieke buitenzool is volledig versierd met NOCTA’s kruismotieven. Alle aspecten bij elkaar zorgen ervoor dat de sneakers voorzien zijn van stijl en comfort.

Release

De eerste colorway van de Nocta x Nike Hot Step 2, de ‘Orange’, dropt op 17 april 2024 om stipt 09:00 uur bij Nike en diverse retailers. De ‘White’ colorway heeft echter nog geen officiële releasedatum. Houd de releasekalender in de gaten voor updates.

NOCTA x Nike Hot Step 2 orange
NOCTA x Nike Hot Step 2 orange
NOCTA x Nike Hot Step 2 orange
NOCTA x Nike Hot Step 2 orange
NOCTA x Nike Hot Step 2 orange
NOCTA x Nike Hot Step 2 orange