Skip to content
Where to Cop

Where To Cop: Nike Air Jordan 4 OG ‘Military Blue’

3 mei 2024 12:12
Where To Cop: Nike Air Jordan 4 OG ‘Military Blue’

De geliefde Air Jordan 4 is terug, en deze keer, in een van de vier OG colorways. Oorspronkelijk uitgebracht in 1989 tijdens de allereerste AJ4-release, maakt de Nike Air Jordan 4 OG ‘Military Blue’ nu zijn terugkeer!

Nike Air Jordan 4 OG ‘Military Blue’ | FV5029-141

Daarbij pronkt deze Air Jordan 4 met de klassieke combinatie van wit, grijs en blauw.

Nike Air Jordan 4 OG 'Military Blue' FV5029-141
Nike

Het bovenwerk is gemaakt van premium wit nubuckleer en is afgewerkt met grijs suède rond de teen. Daarnaast sieren Military Blue accenten de tong en zijkanten onder het iconische gaas van de AJ4. Bovendien keert de favoriete Nike Air tab terug op de hiel.

Verder zien we de Air-unit onder de hiel terugkeren en een schuimrubberen tussenzool en rubberen buitenzool maken de look compleet.

Nike Air Jordan 4 OG 'Military Blue' FV5029-141
Nike

Where To Cop

Is de Nike AJ4 OG ‘Military Blue’ voor jou ook een must-have? Markeer dan 4 mei 2024 om 09:00 uur in je agenda voor de release! Je kunt de sneaker scoren via Nike SNKRS en geselecteerde retailers. Heb je geen geluk tijdens de release? Dan heb je altijd nog een tweede kans bij diverse marktplaatsen. Klik op de knop hieronder voor een volledig overzicht van verkooppunten.

Bovendien is de AJ4 ‘Military Blue’ verkrijgbaar in volledige familiematen, van volwassenen tot peuters. Scoor ze ook voor je dierbaren en ga matchend de straat op!