Het is mogelijk dat er een nieuwe colorway onderweg is van de Travis Scott x Nike Air Force 1 “Cactus Jack”

Misschien wel de meest gehypte release van afgelopen jaar, de Travis Scott x Nike Air Force 1 “Cactus Jack”, krijgt wellicht een nieuwe colorway. Of het daadwerkelijk een nieuwe colorway is helaas nog niet bekend.

Onlangs zijn er foto’s verschenen van een nieuwe colorway van de Air Force 1 van Travis Scott. Op de foto’s is een zwarte colorway van de sneaker te zien met verschillende kleurrijke patronen. De upper is gemaakt van suede, canvas, corduroy en leren overlays met daarop de tekst “Cactus Jack”. Op de achterkant is een zwarte canvas band te zien met daarboven een corduroy/canvas heel tab. Ook op de veters is een patch te zien van dit materiaal. Onder deze patch op de veters zien we ook een grill achtig detail.

Op dit moment is er nog geen officiële release datum bekend voor de nieuwe Travis Scott x Nike colorway. Houd dus de sneaker release kalender goed in de gaten voor meer updates over deze en vele andere releases.


Travis Scott x Nike Air Force 1 "Cactus Jack"
Travis Scott x Nike Air Force 1 "Cactus Jack"
Travis Scott x Nike Air Force 1 "Cactus Jack"
Travis Scott x Nike Air Force 1 "Cactus Jack"
Travis Scott x Nike Air Force 1 "Cactus Jack"
Images by @ryivibes

Previous ArticleNext Article