Uitgelicht: adidas Ultra Boost 19 ‘Black/Multi’

In het jaar 2019 is adidas met een nieuwe adidas Ultra Boost lijn begonnen. Hij heeft dan ook de adidas Ultra Boost 19 naam gekregen. Er zijn al verschillende kleurrijke colorways verschenen binnen deze reeks modellen. Vandaag gaan we het hebben over een specifieke colorway. De krachtige ‘Black/Multi’ colorway.

Het is natuurlijk al meerdere keren verteld, maar dat neemt niet weg dat ook echt zo is. De adidas Ultra Boost is een van de meest comfortabele sneakers die er is. En met deze vernieuwde model hebben ze het onmogelijke bereikt. Doormiddel van een elastisch materiaal op de upper is hij alleen mar lekkerder gaan zitten.

adidas Ultra Boost 19 ‘Black/Multi’ | Closer look

Laten we beginnen met de zool van de sneaker. De enige echte Ultra Boost zool kan hierbij natuurlijk niet ontbreken dus die is natuurlijk aangebracht. Daarbovenop hebben ze eigenlijk een soort sok geplaatst die perfect aansluit op je voet. De kleuren combinatie die op de upper is geplaatst is voornamelijk zwart van kleur. Ze hebben nog wel een blauwe en roze kleurige look over de upper heen laten lopen. Hierdoor spat hij net wat meer van het doek af. Tevens hebben ze bovenop de upper nog een layer geplaatst die de veters doen verbinden. Bovenop deze laag zijn de bekende drie strepen nog aangebracht in een een blauwe en roze kleur.

Bij verschillende shops is deze sneaker al in de uitverkoop waardoor hij nog goedkoper te bemachtigen is. Zorg er daarom voor dat jij tijdens deze regenachtige dagen een comfortabele sneaker aan je collectie toevoegt. Check hieronder bij welke shops je dit allemaal kan doen.


adidas Ultra Boost 19 'Black/Multi'

G54011 · Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders
adidas Ultra Boost
adidas Ultra Boost
Images by Sneakerjagers

Previous ArticleNext Article