adidas brengt deze maand nog drie nieuwe colorways uit van het ZX Torsion model

adidas zijn ZX Torsion model zal in november 2019 verschijnen in drie nieuwe colorways. Twee van de drie colorways zijn nu al verkrijgbaar, maar een ander moet nog uitkomen. Check onze Releasekalender voor meer informatie

In 1988 werd de eerste adidas sneaker uitgebracht met de Torsion technologie. Er werdt extra flexibiliteit in de voorvoet en in de hiel geboden voor hardlopers. In die tijd was dit een echte verandering in de sneaker wereld. Ook werd de sneaker direct razend populair en werden ze enorm snel verkocht.

adidas ZX Torsion | Details

De nieuwe colorways die zullen uitkomen is een reeks van enigszins retro-geïnspireerde colorways. Laten we maar snel in de details duiken. De eerste colorway is vrij rustig en beschikt over een basis van wit mesh. Over deze basis lopen overlays nubuck en leer in een beige kleur. Om wat contrast toe te voegen heeft de zool een vergeelde kleur gekregen. De tweede colorway beschikt over hetzelfde uiterlijk, alleen natuurlijk wel in andere kleuren. Zo is de basis gemaakt van een blauwe kleur. De overlays hebben donkerdere en lichtere kleuren gekregen, zoals donkerblauw en lichtblauw. Wel zijn de drie strepen op de zijkanten in een witte kleur. Ook bij deze colorway is de zool vergeeld. Nu komen we aan bij de derde en laatste colorway. Deze colorway is heeft meer een hiking colorway gekregen. Het bovenwerk beschikt over een bruine kleur met beige overlays. Naast de beige overlays zijn er ook nog oranje details te vinden, bijvoorbeeld op de hiel en op de veters. In tegenstelling tot de andere twee colorways heeft deze colorway een zwarte outsole.

Bekijk onze Releasekalender om te bekijken wanneer en waar de sneaker verkrijgbaar is. Aan de sneakers zullen prijskaartjes hangen van €129,95. Scroll naar beneden voor prachtige foto’s. Vergeet ook niet om Sneakerjagers dagelijks in de gaten te houden voor het laatste sneaker nieuws.


adidas ZX Torison 'Raw White'

EE4791 · Prijs vanaf €59,-

Naar alle aanbieders
adidas ZX Torsion

adidas ZX Torsion 'Tech Ink'

EE4796 · Prijs vanaf €64,-

Naar alle aanbieders
adidas ZX Torsion

adidas ZX Torsion 'Simple Brown'

EE5444 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders
adidas ZX Torsion
Images by 43Einhalb

Previous ArticleNext Article