Prada en adidas gaan samenwerken aan twee sneakers

De samenwerkingen blijven maar komen en nu kijken we toch wel naar een erg bijzondere samenwerking. Het luxury merk Prada gaat samenwerken met adidas en deze collab word nu al de nieuwe Supreme x Louis Vuitton genoemd.

Er is nog weinig informatie bekend gemaakt over deze samenwerken, maar dankzij @PY_RATES hebben we al wat kleine info. Prada en adidas zulllen twee sneakers uit brengen en hij gaat de adidas Prada Sailing heten. De twee colorways die uit komen krijgen een kleuren combinatie van White/Metallic Silver en rood.

Er is nog geen releasedatum bekend gemaakt van de Prada x adidas sneakers. Wel zal de sneaker releasen voor โ‚ฌ350,-. Houd onze blog in de gaten de komende weken voor meer informatie over deze samenwerking en ander sneaker news.


Prada x adidas
Image by PY_RATES

Previous ArticleNext Article