Pick of the Week #42: Nike Blazer Mid 77 Vintage

De Pick of the Week #42 is er eentje om in de gaten te houden! De Nike Blazer Mid 77 Vintage omarmt een oldskool basketballook met een vintage afwerking van de middenzool, maar frisse, nieuwe accenten geven de look een update.

Nike Blazer Mid 77 Vintage

Deze gevaarlijke Nike Blazer Mid 77 Vintage beschikt namelijk over een premium wit lederen basis met suede overlays die zorgen voor een gelaagde look. Als finishing touch is er ‘Snakeskin’ print te vinden op de Swoosh en hielpatch met Nike branding. Onder dit geheel zit een ‘Sail’ gekleurde zool bevestigd die heerlijk aansluit op de upper van de sneaker.

De Nike Blazer Mid 77 Vintage is verkrijgbaar via Nike.com. Aarzel niet te lang want voor je het weet zit deze gevaarlijk uitziende Nike Blazer weer verscholen.

Nike Blazer Mid 77 Vintage WE 'Snake'

CI1176-101 · Prijs vanaf €135,-

Naar alle aanbieders
Nike Blazer Mid 77
Nike Blazer Mid 77
Nike Blazer Mid 77
Nike Blazer Mid 77
Images by Sneakerjagers
Previous ArticleNext Article