G-Eazy en PUMA kondigen hun partnership aan

In 2018 begon het balletje al te rollen tussen PUMA en G-Eazy. Nu hebben zij officieel een samenwerking aangekondigd waarbij er een G-Eazy x PUMA sneaker aankomt in het begin van 2020.

Wie is G-Eazy?

G-Eazy is een Amerikaanse rapper, songwriter en producer uit Oakland, California. Hij werd geboren op 24 mei 1989. Zijn volledige naam is Gerald Earl Gillum. Zijn populariteit begonnen langzaam op te komen door het album genaamd ‘Must Be Nice’, dit album kwam uit in 2012. Op 23 juni debuteerde zijn eerste major-label album genaamd ‘These Things Happen’. Dit album deed het enorm goed en stond op nummer 3 op de Billboard 200. In 2017 verscheen een tweede major-label album genaamd ‘The Beautiful & Damned’. Ook dit album deed het enorm goed.

G-Eazy x PUMA | Details

Het nieuws werd onthuld na een diner dat door PUMA werd gehost om G-Eazy zijn homecoming bij Rolling Loud Bay Area te vieren. Rappers E-40 en Guapdad4000 traden op tijdens het event. Ook de artiest en Puma ambassadeur DaniLeigh was aanwezig. NBA Hall of Famer Ralph Sampson was ook aanwezig bij de viering. Hier werden zijn nieuwe Ralph Samson Lo sneakers gepresenteerd.

Jammer genoeg werden er geen details over de G-Eazy x PUMA sneaker aangekondigd. Wel bevestigde het merk dat de samenwerking in de maak is met een lancering die gepland is voor het begin van 2020. Ondertussen zal PUMA ‘The Endless Summer Fund’ van G-Eazy ondersteunen. Dit is een non-profit die hulp biedt aan jongeren uit Bay Area en hen toegang geeft tot muzikantmentoren.

Jammer genoeg zijn er ook nog afbeeldingen bekend van de samenwerking. Houd daarom goed Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de samenwerking tussen G-Eazy x PUMA.


G-Eazy x Puma
Images by PUMA

Previous ArticleNext Article