De Nike Air Force 1 High GORE-TEX komt ook in een ‘Black’ colorway

Afgelopen week zagen we al verschillende Nike Air Force 1’s gemaakt van GORE-TEX voorbij komen. Deze collectie wordt nu uitgebreid met de Nike Air Force 1 High GORE-TEX ‘Black’.

Zoals eerder uitgelegd is GORE-TEX een erg dun membraan wat er voor zorgt dat de sneakers water- en winddicht is, maar ook nog ademend is. Hiermee ben je dus onder alle omstandigheden droog en warm. De kwaliteit van GORE-TEX is ook super goed dus de sneaker zal ook erg lang meegaan.

Deze schoenen vallen ook onder het sublabel van Nike, ‘The10th’. Met deze collectie leveren ze een eerbetoon aan de tijd die Bill Bowerman (mede-oprichter van Nike) in het leger diende. In deze collectie zie je daarom ook verschillende technische details naar voren komen.

Nike Air Force 1 High GORE-TEX ‘Black’ | CQ7211-003

De schoen is helemaal zwart en is gemaakt van GORE-TEX leer en mesh. De schoen laat je een beetje denken aan een militaire laars. De sneaker heeft niet echt een tong, want op die plek zit een rits. Maar daarboven zijn ook nog veters te vinden. Aan de zijkant staat ‘GORE-TEX’ en op de achterkant staat ‘Nike Air’. Op het mesh gedeelte wat zich boven de enkel bevindt zie je ook een ‘THE10TH’ labeltje.

Het is nog niet precies bekend wanneer de Air Force 1 High GORE-TEX ‘Black’ uitkomt, maar wij verwachten dat ze in de komende maanden wel uit zullen komen. Houd daarom goed onze Releasekalender in de gaten voor alle updates en scroll naar beneden voor officiële foto’s van de schoen!


Nike Air Force 1 High Gore-Tex 'Black'
Nike Air Force 1 High Gore-Tex 'Black'
Nike Air Force 1 High Gore-Tex 'Black'
Images by Nike

Previous ArticleNext Article