Skip to content
Newsfeed

Bad Bunny en adidas onthullen ‘The Last Campus’

15 april 2024 13:00
Bad Bunny en adidas onthullen ‘The Last Campus’

Naast de adidas Forum en Response CL heeft Bad Bunny, een Puerto Ricaanse artiest en stijlicoon, verschillende colorways uitgebracht van de adidas Campus. In april 2024 onthulde de artiest en het merk de laatste kleurvariant voor dit silhouet: de Bad Bunny x adidas Campus ‘The Last Campus’.

Op 11 april 2024 nodigde adidas verschillende media uit in New York om een aantal aankomende collabs te bekijken met de Puerto Ricaanse superster. Naast het bekendmaken van de releasedatum voor ‘The Last Campus’, werd ook de aankomende adidas Gazelle in de schijnwerpers gezet.

De Bad Bunny x adidas Campus ‘The Last Campus’ heeft een diepbruine suède basis. Op deze basis komen de kenmerkende Three Stripes in tan leer, wat zorgt voor contrast. Natuurlijk mag ook Bad Bunny’s ‘El Ojo’ logo op de tong in een zachtroze kleur niet ontbreken. Samen met bijpassende eyestays, Campus branding en co-branded inlegzolen. Het ontwerp wordt afgemaakt met een krijtachtige tint op de collar, rubberen overlays rondom de hiel en middenvoet, en tot slot een stevige rubberen zool.

Dit zal helaas de allerlaatste adidas Campus zijn die we van de samenwerking te zien krijgen. Wil je deze laatste scoren? Zorg dan dat je klaar zit op 6 mei 2024, want dat is de dag waarop deze sneaker uitkomt. Blijf op de hoogte via de releasekalender van Sneakerjagers voor alle winkels!

Benieuwd naar alle sneakers in deze collab? We hebben ze op een rijtje gezet in dit artikel: Bad Bunny viert zijn 30e verjaardag.

Bad Bunny x adidas Campus 'Deep Brown' ID2534
Bad Bunny x adidas Campus 'Deep Brown' bovenwerk
Bad Bunny x adidas Campus 'Deep Brown'
Bad Bunny x adidas Campus 'Deep Brown' ID2534