Nike voegt GORE-TEX toe aan de Air Force 1

Het gebeurt de laatste tijd wel vaker dat het GORE-TEX materiaal gebruikt wordt op sneakers. Zo is het materiaal dit jaar al een paar keer gebruikt op de AURALEE x New Balance en Carhartt WIP x Converse. Echter is het waterbestendige GORE-TEX materiaal nog nooit gebruikt op een Nike Air Force 1 Low.

GORE-TEX is een producttechnologie die gemaakt is om je droog te houden in welke weersomstandigheden dan ook. Het lichtgewicht materiaal houdt al het natte buiten, maar heeft ook een enorm ademend vermogen en winddichtheid. De slogan “GUARANTEED TO KEEP YOU DRY” komen ze dan ook goed na!

Nike Air Force 1 GORE-TEX details

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van een nylon base en leren overlays. De Air Force 1 Low heeft een oranje tint over de hele sneaker heen, met lichter oranje op de Swoosh, het nylon op de midfoot, de toebox en hiel tab. De branding van GORE-TEX is geborduurd en te vinden op de hiel. Het bovenwerk van de sneaker zit op dezelfde oranje tint mid- en outsole.

Het is nog niet bekend wanneer deze winter ready Nike Air Force 1 Low uitkomt, maar wordt deze herfst verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Gore-Tex X Nike Air Force 1 Low 'Bright Ceramic'

CK2630-800 · Prijs vanaf €167,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 GORE-TEX
Air Force 1 GORE-TEX
Air Force 1 GORE-TEX

Previous ArticleNext Article