Er is een tweede Air Force 1 ‘Inside Out’ colorway bekend!

Eerder schreven wij al dat Nike bezig is om ‘Inside Out’ colorways op de markt te brengen. Zo zijn er al twee colorways van het Air Max 1 model bekend. Kort daarna verschenen er ook beelden van een Air Force 1 ‘inside Out’. Het lijkt er nu op dat er nog een colorway aan gaat komen. De eerste Air Force 1 die bekend was, was voornamelijk wit van kleur. Dit nieuwe model is voornamelijk zwart van kleur.

Zoals het er nu naar uitziet, gaat Nike misschien wel een veelbelovende collectie uitbrengen met allemaal ‘Inside Out’ colorways. Zo is de kans groot dat ze de binnen en de buitenkant van meerdere modellen gaan omdraaien. Naar verwachting zullen deze modellen best snel uitverkocht worden omdat iedereen zulk soort colorways wel in hun collectie wil hebben.

Closer look

In tegenstelling met de witte variant van het silhouet gaat deze dus zwart zijn. Wat betreft de materialen zijn er best veel overeenkomsten. Net zoals bij de eerste colorway hebben ze de tong letterlijk omgedraaid, de size-tag is nu zichtbaar en het logo van Nike bevindt zich aan de onderkant van de tong. Ook op deze sneaker hebben ze op de toebox maar de helft van het normale aantal luchtgaatjes aangebracht. Tevens hebben ze de Swoosh op dezelfde manier aangebracht, binnenstebuiten geplaatst en halverwege loopt er een stuk onder de upper door. Vervolgens hebben ze de heeltabs aangebracht met een zacht suède stof in een gele kleur. Ten slotte hebben ze een witte zool aangebracht op de sneaker. Deze sneaker is weer een klassieke unieke verschijning en komt perfect uit de verf.

Deze colorway zal op 9 augustus op de markt verschijnen. Het prijskaartje dat eraan hangt gaat €110,- bedragen. Kan jij niet wachten tot dit paartje gaat releasen. Check dan snel even onze Releasekalender en zorg dat je 9 augustus op tijd klaar zit zodat jij dit paartje kan bemachtigen.


Nike Air Force 1 Lux Inside Out 'Black'

898889-014 · Prijs vanaf €70,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Low Inside Out Black 898889-014 Release Date
Nike Air Force 1 Low Inside Out Black 898889-014 Release Date
Nike Air Force 1 Low Inside Out Black 898889-014 Release Date
Nike Air Force 1 Low Inside Out Black 898889-014 Release Date
Nike Air Force 1 Low Inside Out Black 898889-014 Release Date
Images by: sivasdescalzo

Previous ArticleNext Article