Karl Lagerfeld x Puma nieuwste samenwerking

Ondanks het verschrikkelijke nieuws begin dit jaar over het overlijden van fashion icoon Karl Lagerfeld, wordt zijn merk nog altijd voort gezet. Samen met Puma hebben zij een sneaker collectie gecreëerd waarin de speelse energie van de man nog altijd duidelijk naar voren komt. De Karl Lagerfeld x Puma samenwerking vindt plaats op de Puma Roma en Puma Roma Amor.

Binnen deze samenwerking zie je dus twee Puma modellen terug. Karl Lagerfeld en Puma hebben zich losgelaten op de Puma Roma en de Puma Roma Amor. Als eerste kijken we naar de Puma Roma, vervolgens naar de vrouwelijke variant hiervan, de Puma Roma Amor.

Puma Roma

De man achter het merk Karl Lagerfeld droeg natuurlijk altijd kleding in de kleuren zwart en wit. Dit detail zien we perfect terugkomen op de upper van de Puma Roma. De upper van de sneaker is voornamelijk zwart met daarop een polka dot patroon in het wit. Het ronde Karl Lagerfeld logo is te vinden op de buitenste zijkant van de sneaker in het wit, hierdoor past het perfect tussen de witte stippen op de upper. Op dezelfde zijkant onder de veters, bevindt zich één van de stippen met daarin ‘Puma Roma’ in het zwart. De zijkant is echter niet de enige plek waar er branding is te vinden van beide merken. Op de tong zijn namelijk twee labels geplaatst voor zowel Puma als Karl Lagerfeld en op de hiel vind je nog een extra Puma branding. Deze contrasterende upper is geplaatst op een grijs met witte zool. Om toch nog wat kleur toe te voegen op dit model, heeft de binnenkant van de sneaker een donkerblauwe kleur gekregen.

Karl Largerfeld x PUMA Roma Sneaker Release Information Drop Date Cop Worldwide Release Chanel Fashion Designer Posthumous Death Collecton
PUMA Karl Lagerfeld Spring Summer 2019 Roma
PUMA Karl Lagerfeld Spring Summer 2019 Roma
Karl Largerfeld x PUMA Roma Sneaker Release Information Drop Date Cop Worldwide Release Chanel Fashion Designer Posthumous Death Collecton
Images by: Puma

Puma Roma Amor

De vrouwelijke versie van de Puma Roma is de Roma Amor. Door het kleurgebruik krijgt de Karl Lagerfeld x Puma variant ook deze vrouwelijke uitstraling. Net als bij de Puma Roma is de upper weer zwart gekleurd met daar bovenop het witte polka dot patroon. Op deze sneaker vind je ook het wit gekleurde ronde Karl Lagerfeld logo terug, maar dit keer in een kleiner formaat, maar in een groter aantal. De rest van de branding op de sneaker is zacht roze met zwart. Deze kleur zie je ook terugkomen aan de binnenkant van de sneaker en op de pull tab achterop de hiel. De upper is geplaatst op een witte bulky zool met daarop in zwarte letters ‘Karl Lagerfeld’. Deze tekst wordt echter aan de onderkant afgesneden. Het wit van de stippen en de zool zien we overigens ook terugkomen op de veters.

Karl Largerfeld x PUMA Roma Sneaker Release Information Drop Date Cop Worldwide Release Chanel Fashion Designer Posthumous Death Collecton
Karl Largerfeld x PUMA Roma Sneaker Release Information Drop Date Cop Worldwide Release Chanel Fashion Designer Posthumous Death Collecton
Karl Largerfeld x PUMA Roma Sneaker Release Information Drop Date Cop Worldwide Release Chanel Fashion Designer Posthumous Death Collecton
Karl Largerfeld x PUMA Roma Sneaker Release Information Drop Date Cop Worldwide Release Chanel Fashion Designer Posthumous Death Collecton
Images by: Puma

De Karl Lagerfeld x Puma collab wordt beschikbaar gesteld op woensdag 15 mei via een pre-launch op Karl.com en Puma.com. Op donderdag 16 mei vindt er een wereldwijde release plaats bij geselecteerde Karl Lagerfeld stores en Puma retailers. Blijf onze releasekalender in de gaten houden voor het laatste nieuws.


Previous ArticleNext Article