Balenciaga geeft Triple S een make-over

Balenciaga heeft zijn bekendste sneaker, de Triple S, een make-over gegeven. Het gaat om 2 colorways die al uit waren, maar Balenciaga heeft deze colorways een nieuw jasje gegeven.

Dit is niet de eerste keer dat Balenciaga de Triple S een make-over geeft. Vorig jaar bracht het merk een 50/50 colorway uit. Hier werd gebruik gemaakt van 2 verschillende colorways en die werden samengevoegd. Ook bracht Balenciaga zijn Triple S uit met een transparante zool. Al met al doet Balenciaga er alles aan om de trendsetter groot te houden doormiddel van nieuwe colorways en kleine aanpassingen.

De details

Balenciaga’s Triple S is vrijwel hetzelfde gebleven, alleen heeft Balenciaga twee bestaande colorways een make-over gegeven. De colorways beschikken nu over witte vegen over de zool en de upper. De witte vegen lopen tot ongeveer het midden van de upper. Door middel van de witte vegen moet het lijken alsof de sneaker is gedragen. Alleen de zwarte colorway en de zwart/rood/witte colorway zijn tot nu toe de enige colorways die deze make-over hebben gehad.

Wij hebben nog geen exacte releasedatum van deze sneakers. Wij verwachten dat Balenciaga’s nieuwste Triple S sneakers binnenkort verkrijgbaar zullen zijn bij de Bijenkorf en Farfetch.


Triple S make-over
Triple S make-over
Triple S make-over
Afbeeldingen: Hypebeast

Previous ArticleNext Article