Supreme x Jean Paul Gaultier x Vans

Supreme heeft officieel de samenwerking met Jean Paul Gaultier bekendgemaakt. Voor de sneakerfans komt er ook een pack uit van Vans.

De Franse fashion designer Jean Paul Gaultier is geboren in het jaar 1952 in Parijs. Op vroege leeftijd werd Gaultier al aangemoedigd door zijn oma om zijn schetsen naar ontwerpers te sturen. Eén van de ontwerpers, Pierre Cardin, huurde de onervaren Gaultier in op zijn 18e verjaardag. Na te hebben gewerkt bij Jacques Esterel en Jean Patou in de begin jaren ’70, debuteerde Gaultier zijn collectie in 1976 in Parijs. Jean Paul Gaultier liet zich inspireren door de verschillende culturen in Parijs. Tegenwoordig wordt Gaultier beschouwt als één van de meest invloedrijke ontwerpers ooit.

De details

Supreme heeft samen met Jean Paul Gaultier aan een Spring/Summer 2019 collectie gewerkt. Ook beschikt deze collectie over de modellen Vans Chukka Pro en Vans Era Pro. Het pack komt in twee verschillende colorways, bordeaux rood en beige. Op het voetbed staat het Supreme logo en het logo van Jean Paul Gaultier. Elke sneaker beschikt over bloemen op de gehele upper. Ook heeft de sneaker zwarte accenten en een zwarte rubberen zool.

De gehele collectie zal aanstaande donderdag, 11 april, verkrijgbaar zijn om 12:00 uur op de website van Supreme. Echter is het nog niet bekend wat de sneakers gaan kosten. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneakers.


Supreme Jean Paul Gaultier
Supreme Jean Paul Gaultier

Previous ArticleNext Article