De Nike Cortez Jewel – Echt een juweeltje!

De must have-hardloopschoen krijgt een speciale make-over, geïnspireerd op de retro-iconen uit het verleden. De levendige accenten in 'University Red' in op de wigvormige middenzool, hak en tong contrasteren sterk met het pure wit. Tegelijkertijd zorgt de Jewel Swoosh voor een dieprood effect. Door de strakke designlijnen en de buitenzool met visgraatpatroon blijft de schoen dicht bij het origineel.

Naast de 'University Red' komt er ook een Cortez Jewel met zwarte accenten voor een moderne look. Een kleine, diepzwarte Jewel Swoosh doet denken aan klassieke retromodellen, waardoor deze sneaker net zo populair is als zijn voorgangers.

Beide colorways worden op donderdag 1 juni 2017 om 09:00 gedropt via NIKE.COM en de bekende Nike retailers.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *