Nieuwe “Smokey Blue” colorway voor de Nike Air Max Zero


We zijn de laatste tijd erg onder de indruk van alle unieke kleurencombinaties op de Air Max Zero. De Zero Essential is een Air Max 1 conceptdesign ontworpen in 1985 maar tot 2015 nooit uitgebracht. De Zero combineert een licht, strak bovenwerk met demping van het comfort wat je gewend bent met de Max. Nu komt er opnieuw een andere geweldige en unieke colorway. Deze keer is het de “Smokey Blue” met een overwegend witte bovenkant en naadloze synthetische overlays. De sneaker wordt in één van deze dagen verwacht!

SHOP DE NIKE AIR MAX ZERO HIER >>

Nike Air Max Zero Essential 
Color: Smokey Blue/smokey Blue-white-obsidian
Stylecode: 876070-003

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons op Facebook & Instagram!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *