Reigning Champ X Adidas Ultra Boost

Het is weer tijd voor een hele toffe nieuwe Adidas Ultra Boost. Dit keer bundelt Adidas haar krachten met niemand minder dan Reigning Champ. Voor het geval je Reigning Champ niet kent: ze maken vooral premium sportkleding. Reigning Champ staat vooral bekend om haar kritisch blik op details en ze zijn vooral gericht op een simpel en effectief design. Dit doen zij vanaf het hoofdkantoor in Vancouver in Canada. Dit keer hebben Adidas en Reigning Champ zichzelf overtroffen. De schoen heeft een grijze colorway gekregen. Het materiaal is gemaakt van je bekende en comfortabele Primeknit. De cage van de Ultra Boost heeft een mooie en subtiele zwarte kleur meegekregen. De sneaker staat uiteraard op de o zo comfortabele Boost zool van Adidas. Hierdoor loop je zo comfortabel mogelijk en gelijktijdig ook zo hip mogelijk rond. Je kan deze sneaker op 29 November voor rond de 180 euro kopen. Hou verder onze Facebook pagina in de gaten om zo op de hoogte te blijven van al het sneaker nieuws.

adidas-ultra-boost-reigning-champ

adidas-ultra-boost-reigning-champ2

adidas-ultra-boost-reigning-champ3

adidas-ultra-boost-reigning-champ4

adidas-ultra-boost-reigning-champ5

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *