Adidas NMD_R1 Vapour Steel

Het is weer tijd voor een nieuwe release van Adidas. En dit keer is het de NMD_R1 Vapour Steel. Je moet het model nu wel tientallen keren voorbij hebben zien komen. Het o zo populaire model van Adidas is nu verkrijgbaar in een nieuwe colorway, Vapour Steel. De NMD Series van Adidas is nu wel een van de populairste serie sneakers van het moment. Met de 3 populaire modellen; de NMR_R1, de NMD_XR1 en de NMD Chukka Trial. De sneaker heeft uitermate goed verkocht in de zomer en later kreeg deze NMD dan ook een upgrade naar de ‘Winter Wool Pack’. De zelfde schoen maar dan in een wat warmer jasje.

De NMD_R1 komt voort uit 3 verschillende classic modellen Adidas uit de jaren 80, namelijk de Adidas Micropace, Adidas Rising Star en de Adidas Boston Super. Verder is de schoen natuurlijk voorzien van alle nieuwe en huidige technische ontwerpen. Denk hieraan een eventuele Primeknit tegen de kou en de altijd aanwezige Boost zool voor een hele lekker comfort. De sneaker is onwijs licht en door het sok-achtige design voelt de sneaker zeer lekker aan de voet. Mocht je dit nou echt een geweldige colorway vinden, wij hebben hem voor het gemak al voor je opgezocht.

SHOP DE ADIDAS NMD_R1 VAPOUR STEEL HIER >>

nmd vapour 1

nmd vapour 2

nmd vapour 3

nmd vapour 4 copy

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *