WINNAAR LIKE & WIN ACTIE SUPERGA 2790 FLATFORM

In een filmpje hierboven maken wij (om 18:00 uur) de winnaar bekend van onze Superga 2790 Flatform Facebook Like & Win actie. Checken dus! Ben jij de winnaar? Van harte gefeliciteerd! Graag ontvangen wij je gegevens (naam, adres, postcode, plaats en e-mail adres) via een Facebookberichtje.

Natuurlijk willen wij bij deze iedereen bedanken voor alle leuke reactie’s en voor het meedoen aan onze actie. Er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn, maar wees niet getreurd! Binnenkort hebben we weer een supergave Like & Win actie op onze Facebookpagina. Houd ons dus goed in de gaten! Een fijn weekend allemaal.

Groeten,
Team Sneakerjagers.nl

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *