Nike Air Max 90 Ultra ‘Reflective Safari’

Nike heeft voor de nieuwe Air Max 90 Ultra een safari print toegevoegd en zal naar verwachting snel uitgebracht gaan worden. Wij werpen vandaag een eerste blik op deze nieuwe Nike Air Max 90 Ultra ‘Reflective Safari’.

Aangezien dit een Ultra model is, heeft de sneaker een mesh upper als basis. De Safari print is vervolgens toegepast op de beschermende spatbord, terwijl de witte tussenzool een gespikkelde overlay heeft. Andere gave details zijn o.a. de zacht turquoise voering en de oranje swoosh.

Op dit moment is er nog geen release datum bekend voor de ‘Reflective Safari’ Nike Air Max 90 Ultra. Zodra deze bekend wordt zullen wij dit uiteraard laten weten via onze site en Facebookpagina. Stay Tuned!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *