Gregory van der Wiel heeft ze: NIKE AIR MAX TAVAS

Nike is populair, ook onder de bekende Nederlanders. Wat te denken van Martin Garrix die was gespot met de Nike Free Inneva Sunset Glow. Of Enzo Knol met zijn witte Nike Kaishi Runs. Deze week hebben we niemand minder dan Paris Saint Germain en Oranje voetballer Gregory van der Wiel gespot.

Verrassend is het niet dat ook hij op Nike’s rond loopt tijdens zijn welverdiende vakantie. Het zijn de Nike Air Max Tavas SE Gym Red’s. De Nike Air Max Tavas SE doet denken aan het profiel van de originele iconische hardloopschoen, met een Max Air unit in de hak en een buitenzool met wafelpatroon voor verschillende ondergronden. De naadloze overlays en een OrthoLite inlegzool zorgen voor een moderne look en innovatief comfort. Ze zijn in 4 verschillende kleuren verkrijgbaar, te weten: Gym Red, Wolf Grey, Black & White.

Out here in LA!

A post shared by Gregory van der Wiel (@gregoryvanderwiel) on

Yeaah made it to the top! #RunyonCanyon

A post shared by Gregory van der Wiel (@gregoryvanderwiel) on

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *