18 januari komen eindelijk de Mickey Mouse x adidas colorways

Zaterdag 18 januari 2020 komt dan eindelijk de Mickey Mouse collectie uit in samenwerking met adidas! Binnen deze samenwerking zullen er twee verschillende colorway uitkomen op twee verschillende modellen. De twee colorways zullen dan ook verschijnen op de twee iconische adidas superstar en Stan Smith modellen!

Al eerder zijn er meerdere modellen van verschillende merken verschenen met een Disney colorway. De eerder verschenen Disney sneakers kwamen op de markt voor mensen die jong van geest wilde blijven en nooit stopten met hun dromen te volgen. De sneakers deden het goed bij zowel kleuters, als volwassenen. Deze geweldige colorways die nu bij adidas uitkomen hebben op de zijkant van de sneaker de benen van Mickey staan. Op het welbekende adidas Stan Smith model zijn de benen van de Disney-ster in het zwart wit op de zijkant van de sneaker te zien. Op de adidas Superstar zijn de benen van Mickey Mouse in zijn populaire rood, gele kleuren te zien. Deze staan net zoals bij de Stan Smith’s op de zijkant afgebeeld.

De Mickey Mouse collectie in samenwerking met adidas is vanaf morgen, 18 januari 2020, te verkrijgen. De sneaker zal onder andere vanaf 08:00 bij adidas verkrijgbaar zijn, en zal €120,- kosten! Scroll naar beneden om de sneaker alvast te kunnen bewonderen!

Mickey Mouse x adidas Stan Smith 'White'

FW2895 · Prijs vanaf €111,-

Naar alle aanbieders
Mickey Mouse adidas Superstar FW2901 Release Date
Banner by: Disney NL
Images by: adidas

Mickey Mouse x adidas Superstar

FW2901 · Prijs vanaf €107,-

Naar alle aanbieders
Previous ArticleNext Article