adidas heeft de Ultra Boost en de 4D zool eindelijk gecombineerd!

adidas heeft eindelijk iets gedaan waar iedereen al heel lang op aan het wachten is. Ze gaan de populaire adidas Ultra Boost combineren met de unieke zool van de adidas Futurecraft 4D. Scroll naar beneden als je een kijkje wil nemen naar deze must have!

adidas heeft nog maar net een nieuwe reeks adidas Ultra Boost 2020 modellen uitgebracht en dit paartje wordt al bekend gemaakt. Gelukkig zijn er van de verbeterde adidas UltraBoost 2020 colorways nog heel veel maten over. Klik hier als je erachter wilt komen of jou ideale paartje hier ook tussen zit!

adidas Ultra 4D | Closer look

Bij de adidas Ultra 4D heeft adidas niet voor het nieuwe 2020 model gekozen, maar zijn ze bij de klassieke adidas UltraBoost gebleven. De upper van deze sneaker hebben ze dan ook aangebracht in een witte kleur. Daarnaast beschikt de upper over een Primeknit materiaal. Nu komen we aan bij de unieke midsole van de sneaker. Dit is natuurlijk de 4D zool in zijn bekende mint groene kleur. Deze midsole is afgemaakt met een zwarte outsole. Ten slotte staat er normaal gesproken op de heel van de sneaker ‘UltraBoost’. Ditmaal hebben ze gekozen voor ‘Ultra 4D’.

Helaas is er verder nog helemaal niks bekend over deze sneaker. Zowel de releasedatum als het prijskaartje zijn beide nog niet bekend. Naar verwachting zal deze sneaker halverwege 2020 een keer gereleased gaan worden maar tot die tijd moeten we geduldig afwachten. Houd onze releasekalender daarom goed in de gaten.


adidas Ultra 4D White Release Date
adidas Ultra 4D White Release Date
adidas Ultra 4D White Release Date
adidas Ultra 4D White Release Date
Images by: @yankeekicks

Previous ArticleNext Article