Nieuwe Ozweego van rapper Pusha T en adidas komt eraan

De komende maand zal er weer een Ozweego komen van Pusha T en adidas. De Pusha T x adidas Ozweego “King Push” is ontstaan uit de samenwerking die al jaren succesvol is.

Nadat een half jaar geleden het contract van de samenwerking tussen Pusha T en adidas is aangepast, is er nog geen goed gebruik gemaakt van de samenwerking. Al eerder was er een Ozweego colorway te zien aan de voeten van Pusha T tijdens zijn Coachella optreden. Ook is er onlangs een “Kingslayer” Ozweego uitgekomen in samenwerking met Call of Duty. Met de volgende release proberen adidas en Pusha T hun samenwerking weer op volle toeren te laten draaien.

De Pusha T x adidas Ozweego “King Push” heeft een donker blauwe upper van mesh materiaal. De tong en de veters daarentegen zijn donker groen. Daarnaast zijn er verschillende zwarte details aangebracht zoals de overlay op de hiel, de outsole, de binnenkant van de schoen en de drie strepen op de zijkant. De drie welbekende adidas strepen op de zijkant zijn niet alleen zwart maar hebben ook een felle neon omlijning. Tussen de upper en de tong heeft de schoen een suede overlay gekregen dat het design van de sneaker af maakt.

De sneaker zal releasen op 15 november bij adidas en verschillende retailers. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuwe releases.

Pusha T x adidas Ozweego "King Push"
Pusha T x adidas Ozweego "King Push"
Pusha T x adidas Ozweego "King Push"
Images by adidas
Previous ArticleNext Article