Officiële foto’s zijn naar buiten gekomen van de samenwerking tussen Aries x New Balance

Het label uit London, Aries is de samenwerking aangegaan met New Balance. Nu zijn er officiële foto’s naar buiten gekomen van de sneakers, namelijk de Aries x New Balance 991 Made in England. Er komen in totaal twee verschillende colorways uit. Naast deze toffe colorways komt er ook nog kleding uit!

Aries is een merk dat werd opgericht door Sofia Prantera in London. In de jaren ’80 was streetwear nog mode en dit wilde zij heel graag terug brengen. De meeste kledingstukken maakt zij zelf en worden in de studio bedrukt. Tegenwoordig is het moeilijk voor een nieuw merk om origineel of experimenteel te zijn, terwijl het merk toch kan overleven op de markt. Aries is hier heel goed in en dat blijkt ook maar.

Aries x New Balance 991 Made in England | Details

Voor deze samenwerking heeft Aries zich laten inspireren door een mix van sportkleding, mode uit Groot Brittanië en hoe deze mode tot stand is gekomen. De eerste colorway op het 991 model beschikt over zilveren details en oranje hits op de inlegzool en op de outsole. De tweede colorway heeft iets opvallendere, fellere kleuren. Bij deze colorway heeft Aries namelijk de sneaker gekleed in een fluorescerende gele kleur. Beide sneakers zijn gemaakt van de materialen suède, mesh en leer. Er is natuurlijk ook branding terug te vinden op de sneaker. Zo is de kenmerkende ‘N’ te zien op de zijkanten van de sneaker. Ook staat er ‘New Balance 991’ op de tong. Als finishing touch is er op de achterkant ‘Aries’ branding terug te vinden.

Naast sneakers wordt er ook kleding uitgebracht. Er zullen kledingstukken als T-shirts, sweatshirts, joggingbroeken en sokken uitkomen. Wat al snel opvalt is de tekst die op alle kledingstukken staat, namelijk ‘Unbalanced’. Dit leek Sofia Prantera een passend Aries kenmerk, maar ook als slogan. Zo probeert zij inclusiviteit en onvoorspelbaarheid te bevorderen.

Scroll snel naar beneden om de gehele collectie te bekijken van de Aries x New Balance samenwerking. Op 25 oktober zal er eerst een pop-up store zijn in London en op 29 oktober zal de collectie verkrijgbaar zijn bij verschillende retailers. Bekijk ook dagelijks onze Releasekalender om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws!


aries new balance first official look 991 neon yellow fluorescent bold silver orange apparel t-shirt longsleeve shortsleeve sweatshirt trackpants david sims film
aries new balance first official look 991 neon yellow fluorescent bold silver orange apparel t-shirt longsleeve shortsleeve sweatshirt trackpants david sims film
aries new balance first official look 991 neon yellow fluorescent bold silver orange apparel t-shirt longsleeve shortsleeve sweatshirt trackpants david sims film
aries new balance first official look 991 neon yellow fluorescent bold silver orange apparel t-shirt longsleeve shortsleeve sweatshirt trackpants david sims film
aries new balance first official look 991 neon yellow fluorescent bold silver orange apparel t-shirt longsleeve shortsleeve sweatshirt trackpants david sims film
aries new balance first official look 991 neon yellow fluorescent bold silver orange apparel t-shirt longsleeve shortsleeve sweatshirt trackpants david sims film
aries new balance first official look 991 neon yellow fluorescent bold silver orange apparel t-shirt longsleeve shortsleeve sweatshirt trackpants david sims film
Images by Aries

Previous ArticleNext Article