Nike Blazer Mid ’77 Vintage krijgt Snakeskin details

Eerder deze maand brachten wij het nieuws naar buiten dat er een Soulland x Nike SB Blazer Mid onderweg was. De upper van deze sneaker was volledig voorzien van een Snakeskin print. Hierover was echter nog weinig bekend. Maar vond jij het gebruik van snakeskin op de Nike SB Blazer nou geweldig? Dan hebben wij misschien wel goed nieuws voor jou! Er komt nu namelijk een Nike Blazer Mid ’77 Vintage met verschillende details die voorzien zijn van een Snakeskin print.

De details

De upper van deze Nike Blazer Mid is voornamelijk gemaakt van wit leer. Hier overheen liggen een aantal overlays die meer kleur dragen, met onder andere elementen met de Snakeskin print. Rondom de toebox vind je elementen van grijs suède, maar deze zijn lang niet zo opvallend als de details met Snakeskin. Dit printje is namelijk te zien op beide Swooshes aan de zijkanten van de sneaker. Daarnaast vind je achterop de hiel nog een element met dezelfde print. Hierop vind je ook Nike branding terug met witte stitching. Onder de upper is een Sail gekleurde midsole te vinden die qua kleurgebruik heerlijk aansluit op de rest van de sneaker.

Ondanks dat de sneaker Snakeskin print draagt, heeft het nog steeds een rustige uitstraling. Op deze manier kan je dus een unieke sneaker dragen, zonder dat je direct alle aandacht trekt. Op dit moment is er nog geen officiële releasedatum bekend. Houd daarom dus onze releasekalender goed in de gaten voor de laatste updates over de Nike Blazer Mid ’77 Vintage ‘Snake’.


Nike Blazer Mid 77 Vintage WE 'Snake'

CI1176-101 · Prijs vanaf €135,-

Naar alle aanbieders
Nike Blazer Mid '77 Vintage
Nike Blazer Mid '77 Vintage
Nike Blazer Mid '77 Vintage

Previous ArticleNext Article