Kith x Coca-Cola x Converse Chuck 70

Kith, Coca-Cola en Converse hebben al een geschiedenis met elkaar. Twee jaar geleden brachten ze namelijk al een collectie uit. Een item daarvan was een spijkerstof Kith x Coca-Cola x Converse Chuck 70. Toen der tijd was deze sneaker nog een Friends & Family. Nu heeft de eigenaar van Kith, Ronnie Fieg, bekendgemaakt dat deze blauwe colorway zal releasen met de nieuwe collectie van Kith, Coca-Cola en Converse.

Wat natuurlijk gelijk opvalt aan het bovenwerk is de Coca-Cola branding. Deze zit namelijk over het grootste gedeelte van de sneaker. Deze klassieke branding is wit gekleurd en zorgt voor het meest opvallende element van de sneaker. Aan de binnenkant van de sneaker, ten hoogte van de enkel, zit een patch met daarop de Kith of Coca-Cola branding. Daarnaast staat de tekst “It’s the real thing” op de patch. De veters op het bovenwerk zijn wit gekleurd.

Ook op de witte midsole is de branding van Kith te zien. Hier zit namelijk een rode baan met daarop de Kith branding in het wit. Ook de Converse branding staat zoals gewoonlijk achter op de sneaker. Net als de Kith branding in het rood.

Onder de witte midsole is misschien wel het meest opmerkelijke element van de sneaker te vinden. De outsole is namelijk neon groen gekleurd en maakt de sneaker helemaal af.

De Kith x Coca-Cola x Converse Chuck 70 zal op vrijdag 9 augustus releasen voor $150. Helaas zal de sneaker alleen uitkomen in de Kith winkels of in de pop-up shop in Oahu, Hawaii.

Kith x Coca-Cola
Kith x Coca-Cola
Kith x Coca-Cola
Kith x Coca-Cola

Previous ArticleNext Article