De Pharrell x adidas Solar Hu Glide komt in meerdere colorways 57

We hebben een tijdje geleden wat gehoord over een toekomstige Pharrell Williams x adidas samenwerking. Nu lijkt het erop dat ergens deze maand 4 colorways zullen uitkomen van het Solar Hu Glide model. De Pharrell x adidas Solar Hu Glide collab zal uitkomen op 20 juli 2019.

Sinds het debuut van de samenwerking tussen Pharrell Williams en adidas terug in 2016, heeft elke opvolgende release veel aandacht gekregen. Dit is trouwens ook niet zomaar, want wie wil er nou niet gezien worden met een kleurrijke, comfortabele, lichte BOOST sneaker om je voet?

De eerste sneaker die uitkwam in samenwerking tussen Pharrell Williams en adidas was een Friends and Family paar. Het is alleen mogelijk om deze sneaker te kopen via websites die resellen als StockX. Deze sneakers zijn zo gewild, dat ze ondertussen voor +- €6000 verkocht worden.

De eerste samenwerking die uitkwam voor de rest van de wereld was de Pharrell x adidas NMD Human Race ‘Yellow’. Deze kwamen uit op 22 juli 2016 en waren een instant hit. Omdat ze zo’n hit waren, waren ze binnen no time uitverkocht en betalen mensen er nu enorm veel geld voor om een paartje te hebben. Omdat deze colorway het zo goed deed brachten Pharrell Williams en adidas 2 maanden later een heel pack uit. Op 29 september 2016 kwamen er 5 verschillende colorways uit van het model.

Na deze release was de samenwerking tussen adidas en Pharrell Williams zo groot dat er nog vele samenwerkingen volgde. Ook kwamen er nog samenwerkingen uit met Chanel en BBC Cotton Candy.

Pharrell x adidsa Solar Hu Glide

Nu komen er op 20 juli 2019 vier nieuwe colorways uit van de Pharrell x adidas Solar Hu Glide. De 4 colorways beschikken verrassend genoeg over eenvoudige, neutrale kleuren, namelijk: wit, grijs, beige en zwart. De basis van de upper is gemaakt van mesh en beschikt over de eenvoudige kleur. Over de basis mesh lopen overlays gemaakt van synthetisch materiaal zoals de eye stays en de hiel. Op de toebox van elke colorway bevind zich de ‘Hu’ branding die in de toebox is geweven. Ook de zool beschikt over dezelfde kleur als de upper. Als finishing touch bevat de sneaker ook nog eens over reflective details.

De vier colorways van de Pharrell x adidas Solar Hu Glide worden op 20 juli 2019 verwacht via adidas.nl. Check onze Releasekalender voor een volledige Store List overview voor elke sneaker. Vergeet ook niet om even de foto’s te checken van de colorways.


Pharrell x adidas Solar Hu Glide

Pharrell x adidas Solar Hu Glide

Pharrell x adidas Solar Hu Glide

Pharrell x adidas Solar Hu Glide

Previous ArticleNext Article

Vans OG Slip-On 59 LX krijgt twee nieuwe colorways 3

Iedereen kent wel het klassieke model van Vans, de Slip-On. Deze sneaker kent al enorm veel verschillende colorways met veel verschillende prints. Toch is de Checkerboardprint misschien wel het meest gewild op dit model. Ook nu komt deze print weer terug op de Vans OG Slip-On 59 LX, maar wel op een andere manier dan dat we gewent zijn.

De OG Slip-On 59 LX krijgt er twee nieuwe colorways bij. De print is echter hetzelfde van deze colorways, maar de kleurencombinaties zijn anders. Op de ene sneaker vind je namelijk vooral wit met daarbovenop zwart en rode details. De andere colorway is voornamelijk zwart met witte en grijze details. Over de gehele uppers van de sneakers is de Vans branding geplaatst. Deze Vans branding is zo gemaakt dat de Checkerboardprint erin is verwerkt.

Beide colorways op de Vans OG Slip-On 59 LX zullen op maandag 12 augustus releasen voor een prijs van €80,-. Bekijk hieronder de foto’s en houd onze releasekalender in de gaten om te zien waar deze sneakers verkrijgbaar zullen zijn.


Vans OG Slip-On 59

Vans OG Slip-On 59
Images by: 43einhalb

De Nike N.354 Air Force 1 Type released ook in het zwart 14

Na de release van de N.354 Air Force 1 Type ‘white’ gister, 15 juli, komt er ook een zwarte colorway voor deze futuristische sneaker.

Innovatie en het verbeteren van technologie in sneakers heeft altijd op nummer één gestaan bij Nike. De N. 354 is de nieuwste experimentele lijn van Nike. De N. 354 collectie haalt inspiratie uit het verleden, heden en toekomst en combineert dit tot een sneaker die grenzen kan verleggen.

De details

De N.354 Air Force 1 Type ‘Black’ heeft een overall zwart leren bovenwerk met zalm roze accenten. Een grote strap loopt rondom de hiel die aan de andere kant de sneaker ingaat. Het uiteinde van deze strap is zalm roze met daarop het Nike logo. De tong is erg verschillend dan de rest van de sneaker, deze glimt en er zitten deuken in. De binnenkant van de N.354 AF1 Type is half doorzichtig met ook een half doorzichtig Nike logo erop. Het bovenwerk zit op een witte Air midsole met een grote overlapping op de mudguard.

De releasedatum is nog niet bekendgemaakt van de N.354 AF 1 Type ‘Black’ dus houd daarom onze releasekalender in de gaten. Check hieronder alvast de afbeeldingen!


N.354 Air Force 1
N.354 Air Force 1
Images by: fitthemall_official

Release Reminder: Nike Air Max 270 React 9

De Nike Air Max 270 React is een van de nieuwste modellen van Nike. Zoals de naam al zegt is het een hybrid van de Nike Air Max 270 en de Nike React. Door deze twee technologieën met elkaar te combineren heeft Nike voor een van de meest comfortabele lifestyle sneakers gezorgd. Na de release van de “Bauhaus” colorway zal hij donderdag 18 juli in de “Electro Green” en “Hyper Jade” colorway releasen. Een mooi moment om de sneakers eens goed te bekijken.

Technologieën

In de Nike Air Max 270 React is zowel gebruik gemaakt van de Nike Air technologie en de React technologie. De Air unit op de hak van de sneaker is gepakt van de Nike Air Max 270 en zorgt voor ongekende demping in de hak. De React technologie is terug te vinden in de voorkant van de zool. De React zool is gemaakt van een erg zacht soort foam en zorgt ervoor dat demping optimaal is. Dit samen zorgt natuurlijk voor een gigantische hoeveelheid aan comfort en is daarmee een van de meest comfortabele lifestyle sneakers van Nike.

De nieuwe colorways

Donderdag 18 juli zal de sneaker in twee nieuwe colorways releasen. De “Electro Green” en “Hyper Jade” colorway zijn perfect voor de zomer en geven een frisse look aan de sneaker. Het bovenwerk van de “Electro Green” colorway is groen, blauw en roze gekleurd. Daarnaast zitten er rode details op zoals de swoosh en de veters. Ook de gigantische Air bubbel heeft deze kleur. De midsole is wit gekleurd. Het blauw van het bovenwerk is weer terug te zien op de outsole van de sneaker

De “Hyper Jade” colorways heeft iets minder opvallende kleuren op de bovenwerk. Door gebruik te maken van twee verschillende kleuren blauw en groen is de sneaker erg clean. De swoosh en de veters hebben een licht groene kleur. De Air unit heeft, net als de midsole, een licht blauwe gloed en past perfect bij de blauwtinten op het bovenwerk. De outsole heeft een iets donkerdere kleur blauw.

De release

Beide colorways zullen releasen bij verschillende winkels op donderdag 18 juli om 09:00. Hij zal verkocht worden voor €160. Check hieronder de foto’s en het overzicht waar je de twee nieuwe colorays kan kopen.

Nike Air Max 270 React
Nike Air Max 270 React
Nike Air Max 270 React
Nike Air Max 270 React
Nike Air Max 270 React
Nike Air Max 270 React

Ontvang wekelijks het laatste sneakernieuws in je inbox