Meet & Greet // De adidas Nite Jogger

Instagram, Facebook, Blogs & News Sites. De Nite Jogger van adidas wordt sinds zijn release op 11 april overal gespot. Ook wij waren natuurlijk nieuwsgierig naar deze retro sneaker in een modern jasje. Toen deze bij ons binnenkwam, was het team gelijk enthousiast en werd geïnspireerd om verschillende outfits en styles te ontwikkelen met deze sneaker. Uiteindelijk werd het dan toch snel duidelijk – de Nite Jogger is de perfecte sneaker om style, comfort & details op zijn best te presenteren. In dit blog delen wij met jullie onze meet & greet met de NITE Jogger van 2019!

IT´S NEVER TOO LATE – THE NITE JOGGER

De Nite Jogger straalt veelzijdigheid & design uit. Ultra reflecterende details, de Boost demping en alles verpakt in een stylisch design. Retro-Sneaker meets moderniteit:

NITE JOGGER

BD7676

De eerste Nite Jogger is door adidas in 1976 op de markt gebracht. De hedendaagse look is geïnspireerd op de originele sneaker. Deze bestaat uit een bovenmateriaal van mesh, nylon-ripstop en leren overlays. Het zeer comfortable draagcomfort verkrijgt de sneaker door de innovatieve Boost midsole. Maar wat is Boost eigenlijk?

Boost is onze meest responsieve demping ooit: hoe meer energie je geeft, hoe meer je terugkrijgt.

adidas.nl

Wij van Sneakerjagers kunnen deze quote van adidas alleen maar ondersteunen. Het is een zeer lichte en comfortabele schoen met een stijlvolle uitstraling. Wij stellen jullie in dit blog voor aan de Nite Jogger, samen met een aantal opvallende outfits. En welke locatie dient zich het beste aan om de reflecterende details en beweging mooi te laten zien? Een meet & greet in het futuristische design van een gamecenter natuurlijk.

ALL OVER WHITE
FH7907
VELOUR TRAININGSJACK
BB TRAININGSBROEK
DV1518
NITE JOGGER 
BD7676

White & light grey. Deze outfit laat zien, dat all over white absoluut voor jouw alledaagse styling te dragen is. Het Velour trainingsjack behoort bij de adidas originals collectie, bestaat uit een zachte velours stof wat een hoogwaardige textuur aan dit jack verleent. Deze trui met zipper en een hoogstaande kraag is lichtgrijs en werkelijk waar zeer comfortabel. Combineer het, zoals hier te zien, met een strakkere sport pantalon zoals de BB trainingsbroek. Oversized gaan kan altijd! Bestel deze trui daarom een maatje groter dan normaal. Deze broek behoort bij de adicolor items, die designs vanuit de designarchieven naar hedendaagse trends vertaalt. De iconische 3 strepen en het Trefoil logo mogen bij klassiekers, zoals deze, natuurlijk niet ontbreken.

FH7907
VELOUR TRAININGSJACK
BB TRAININGSBROEK
DV1518

De Nite Jogger verschijnt in een aantal verschillende colorways, waarvan de meest klassieke versie voor de mannen heel basic & geheel wit is. De Boost sole en reflectoren zijn wit, de overlays zijn van wit gladleer en ook het mesh materiaal op de upper is wit. De tong bestaat uit schuimstof welk met een stof, die je vaak ook bij regenjassen ziet, is bekleed. Deze heeft een meer crèmekleurige tint dan een witte. Het label op de tong is relatief groot gehouden, is gemaakt van gladleer en heeft het adidas logo als gravering. De veters bieden een interessant detail, want deze zijn grijs en wit gemeleerd.

BB TRAININGSBROEK
DV1518
NITE JOGGER 
BD7676
SHOP THE LOOK
THE HOODIE

Denk je nu misschien, deze outfit is mij voor vandaag een beetje te stylish of je bent op zoek naar een meer sportieve outfit? Dan combineer je de BB trainingsbroek en de Nite Jogger in FTWR white met een coole hoodie, zoals de Trefoil hoodie. Comfortabel, klassiek en sportief.

DT7964
BB TRAININGSBROEK
DV1518
NITE JOGGER 
BD7676
TREFOIL HOODIE
FH7907
VELOUR TRAININGSJACK
BB TRAININGSBROEK
DV1518
SHOP THE LOOK

PLAYFUL GAMES

Ook de vrouwelijke versie van de Nite Joggers refereert aan het silhouette van de jaren 80. De reflectie, techniek & style kennen dezelfde inspiratie als de Nite Jogger voor mannen, alleen de colorway is anders. Feminine kleuren bij de overlays, zoals donker roze en peach op het suède, resulteren in een mooi design. Op deze manier kun je met de sneaker alle kanten op met jouw styling.

DA8666
NITE JOGGER
STYLE MEETS SPORT

Ook tijdens dit seizoen zijn cropped styles weer absoluut de trend. Bij deze outfit laten wij jou de combinatie van een cropped hoodie en een high waist sportbroek met een wijde pijp zien. Zeker zeer fashionable, want deze broek is in de style van de klassieke flared broeken trend ontworpen. Overdag of in de gym, met deze outfit maak je zeker een fashion statement en je mag ons geloven: Jij gaat ontzettend veel complimenten krijgen!

De cropped hoodie heeft een lila kleur en heeft de welbekende 3 strepen in het wit, die schuin over de trui heen lopen. Vanaf het midden tot aan de onderkant verloopt het zwarte design puntig toe. Dit laat jouw taille optisch smaller lijken. De trainingsbroek in het zwart heeft de klassieke 3 strepen aan de zijkant van het rechterbeen lopen. Ook deze broek gaat jouw taille positief accentueren en is met de wijde pijpen een super trendy item. De NITE JOGGER in de kleurencombinatie Raw White / Off White / Trace Pink complementeert deze Look in a perfect way!

SHOP THE LOOK
THE SOCCER DRESS

Warme temperaturen vragen om coole styles! Dit mooie mini jurkje laat zich op alle mogelijke manieren stylen. Als extra lang t-shirt op een broek, met diverse schoenen uit jouw schoenenkast of met inspiratie en knipoog naar de voetbal wereld? Wij houden van deze coole & speelse outfit met de extra lange sokken.

DA8666
NITE JOGGER 
CREW SOKKEN
S21489
DU9944
T-SHIRT-JURK

De T-shirt jurk in het zwart is casual, heeft een fit die zich zeer fijn laat dragen en is van 100% katoen gemaakt. Het mesh gedeelte bij het decolleté houdt het jurkje luchtig. Perfect voor een dagje in de zomer! De stylisch crew sokken in het wit met details in het zwart, lenen zich als een zeer cool accessoire bij deze outfit.

SHOP THE LOOK

Ben je nu eventueel toch nog op zoek naar een andere colorway of wil je geen nieuws over releases betreffende de Nite jogger missen? Volg dan gewoon onze releasekalender!


Images by: Sneakerjagers & Nikki van Toorn
Location: Gamestate Utrecht


Previous ArticleNext Article