Alexander McQueen’s Oversized sneaker krijgt een spray print

Wie kent dit model van Alexander McQueen niet? De Oversized sneaker is het bekendste model van Alexander McQueen op dit moment. Vandaar dat het model alweer een make-over krijgt. Over de gehele sneaker komt een spray print.

Alexander McQueen komt met een nieuw ontwerp voor de upper van de ‘Oversized sneaker’. Er wordt gebruikgemaakt van een kunstzinnig design voor de nieuwste versie. De kenmerkende ‘Oversized sneaker’ beschikt over een spray print. Ook beschikt de sneaker over contrasterende kleuren. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van de kleuren zwart en wit.

De upper van de Oversized sneaker is gemaakt van leer en wordt gesplitst in twee verschillende kleuren. De voorkant beschikt over een zwarte kleur en de achterkant over een witte kleur. Door middel van een gradient effect rond het midden verandert de kleur van zwart naar wit. Achterop de hiel staat ‘Alexander McQueen’. Ook op de tong staat ‘Alexander McQueen’. Echter beschikken de veters niet over een gradient en zijn deze volledig wit.

Het model is nog niet verkrijgbaar, maar wij verwachten dat deze sneaker ergens in juli verkrijgbaar zal zijn bij de Bijenkorf. Houd tot die tijd goed Sneakerjagers in de gaten om up-to-date te blijven voor het laatste sneaker nieuws.


Alexander McQueen Oversized sneaker

Prijs: +/- €840,-
Colorway: Zwart/Wit
Stylecode: –

Oversized sneaker spray print
Oversized sneaker spray print
Oversized sneaker spray print
Oversized sneaker spray print
Images by Moda Operandi

Previous ArticleNext Article