Vrijdag 1 maart komt het Nike overbranded pack uit 302

Vrijdag 1 maart 2019 zal er een pack uitkomen genaamd het ”Overbranded Pack”.Voor het pack worden 2 verschillende sneakers gebruikt, namelijk de Nike Air Force 1 ’07 LV8 en de Nike React Element 55.

De Nike Air Force 1 ’07 LV8 komt in twee verschillende colorways, namelijk in een ”White” en ”Wolf Grey”. Beide sneakers beschikken over rode en blauwe accenten. Bij de Nike Air Force 1 ’07 LV8 Overbranded ”White” is de zool rood en de Swoosh blauw. Op de hiel en de tong is de Nike branding te vinden. De Nike Air Force 1 ’07 LV8 Overbranded ”Wolf Grey” beschikt ook over blauwe en rode details. Ditmaal is alleen de zool blauw gekleurd en de Swoosh rood. Op de tussenzool van de sneakers is een streep met daarop ‘Nike’ te vinden.

Ook beschikt het pack over twee Nike React Element 55. De sneaker zal net zoals de Air Force in twee colorways komen, ”White” en ”Wolf Grey”. Bij de 55 is er een streep rond de hiel met nike branding. Ook is er op de tong de Nike branding te vinden.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox. 
Previous ArticleNext Article

De Air Jordan 3 Tinker ‘Black Cement’ drop zaterdag 27 juli 14

Het is al een tijdje geleden dat er een Air Jordan 3 Tinker uit kwam, maar nu heeft de Air Jordan 3 Tinker ‘Black Cement’ een releasedatum gekregen. De zwarte colorway van de Air Jordan 3 zal releasen op zaterdag 27 juli bij verschillende retailers en Nike.

De Air Jordan 3 Tinker is natuurlijk geïnspireerd op het originele ontwerp van de Air Jordan 3. Tinker Hatfield ontwierp de Air Jordan 3 in 1987 en zorgde ervoor, met het innovatieve design, dat Michael Jordan bij Nike bleef. De Air Jordan 3 Tinker is een ode aan de eerste ontwerpen van de Air Jordan 3.

De details

Wat gelijk opvalt aan de Air Jordan 3 is de Swoosh op het bovenwerk. Op de ‘normale’ Air Jordan 3 is deze Swoosh natuurlijk niet terug te vinden. Toch stond erop één van de eerdere ontwerpen van de Air Jordan 3 een Swoosh. Vandaar dat de Swoosh terug is te vinden op deze Tinker. De Swoosh van de Jordan 3 is gemaakt van reflecterend 3M materiaal en reflecteert daarom in het donker. Ditzelfde geldt voor de tong van de sneaker en de veter ogen. Ook de Nike branding is terug te vinden in het zwart aan de binnenkant van de sneaker. Daarnaast is de Nike Air branding aanwezig op de hak. Tenslotte zien we de handtekening van Tinker Hatfield aan de binnenkant van de tong in het goud.

Al deze details zitten op een bovenwerk van zwart suède en zwart leer. Natuurlijk zit ook de kenmerkende Elephant print op de Air Jordan 3. Dit keer niet in het grijs maar in het zwart. De midsole is zwart met wit geleurd. Deze staat op een grijze outsole.

We verwachten dat de Air Jordan 3 Tinker ‘Black Cement’ zal releasen op zaterdag 27 juli voor €225,- bij Nike en verschillende retailers. Echter zou het kunnen dat het een US exclusive is en de EU release nog even op zich laat wachten. Houd daarom onze Releasekalender goed in de gaten.


Air Jordan 3 Thinker "Black Cement"
Air Jordan 3 Thinker "Black Cement"
Air Jordan 3 Thinker "Black Cement"
Air Jordan 3 Thinker "Black Cement"
Air Jordan 3 Thinker "Black Cement"
Air Jordan 3 Thinker "Black Cement"
Images by @yankeekicks

Het adidas Snakeskin pack brengt de animal trend weer helemaal terug 19

Het toevoegen van animal prints op sneakers werd een groot succes. Vele merken hebben deze trend met beide handen aangepakt en brachten verschillende packs uit waarin er diverse animal prints naar voren kwamen. De laatste tijd is het even stil geweest rondom deze trend, maar adidas brengt het nu weer helemaal terug door opnieuw een pack uit te brengen. Dit keer komen zij met het adidas Snakeskin pack, hierin vind je maar liefst 4 adidas silhouetten.

Eén van de vele merken die volop bezig zijn geweest met deze animal trend, is toch wel adidas. Dit Duitse sportmerk heeft namelijk al vele sneakers uitgebracht met telkens een andere dierenprint. Zo zagen we eerder dit jaar de adidas Continental 80 verschijnen in een ‘Leopard’ en ‘Black Panther’ colorway. Ook heeft adidas subtiele animal prints verwerkt op de adidas Falcon en Stan Smith. Deze drie modellen keren ook weer terug in het nieuwe adidas Snakeskin pack, samen met de adidas Adilette. Afgelopen week, vrijdag 19 juli, bracht adidas ook al een Snakeskin pack uit. Dit pack bevatte echter de adidas Yung-1, LXCON 94 en de Supercourt 90.

Het nieuwste Snakeskin pack

Het nieuwste Snakeskin pack van adidas bevat dus de adidas Stan Smith, de Continental 80, de Falcon en de Adilette. De Snakeskin print is te vinden op premium Italian Pellegrini leather en heeft een zwart/witte uitstraling. Daarnaast vind je op de 4 silhouetten verschillende overlays in diverse grijstinten. De upper van de Stan Smith is volledig voorzien van Snakeskin. Alleen het element op de hiel en de tong zijn voorzien van een egale, lichtgrijze kleur. Deze lichtgrijze tint sluit mooi aan op de klassieke, witte cupsole. Als we kijken naar de Contintental 80, zien we ook een upper die voornamelijk voorzien is van deze Snakeskin. De overlays op dit model zijn echter voorzien van een donkerdere kleur grijs. Deze kleur komt ook terug op de twee herkenbare strepen op de zijkant van de Continental 80.


adidas Stan Smith ‘Snakeskin’

adidas Snakeskin pack
Images by: adidas

adidas Continental 80 ‘Snakeskin’

adidas Snakeskin pack
Images by: adidas

Naast de adidas Stan Smith en Continental 80 komt er ook een bulky sneaker voor in het pack, namelijk de adidas Falcon. Hierbij is de basis van de sneaker voorzien van de Snakeskin print met daaroverheen grijs leren overlays en reflecterende elementen. Verder krijgt de adidas Adilette ook nog een Snakeskin make-over. De band van de badslipper is voorzien van de Snakeskin print. Daarbovenop zijn 3 grijze strepen geplaatst die de Adilette een modern en strak design geven.

adidas Falcon ‘Snakeskin’

adidas Snakeskin pack
Images by: adidas

adidas Adilette ‘Snakeskin’

adidas Snakeskin pack
Images by: adidas

Het nieuwste adidas Snakeskin pack zal op maandag 19 augustus wereldwijd releasen. Blijf onze releasekalender in de gaten houden voor het laatste nieuws over deze 4 silhouetten.


Er is een Travis Scott Nike Air Max 270 React in de maak 60

Na de release van de Air Jordan 1 en in de aanloop naar de Air Jordan 6, is er bekendgemaakt dat Travis Scott en Nike gaan samenwerken aan één van de nieuwe modellen van Nike. Ze gaan namelijk samenwerken aan de Nike Air Max 270 React. Ondanks dat er nog geen foto’s beschikbaar zijn van de Travis Scott Nike Air Max 270 React zijn er toch al een aantal details bekend.

Nike Air Max 270 React

De Nike Air Max 270 React is een van de nieuwere modellen van Nike. Het is een hybrid van de Nike Air Max 270 en de Nike React. De Nike Air Max 270 is terug te vinden op de hak van de sneaker. Hier zit namelijk de gigantische Air unit van de Air Max 270. Hierdoor heeft de sneaker optimale demping en is het model heerlijk comfortabel. Wat de sneaker nog comfortabeler maakt, is de React technologie op de rest van de zool. Dit heerlijk zachte materiaal zorgt ervoor dat de sneaker heerlijke demping geeft. De Air Max 270 React is door deze technologieën een van de meest comfortabele lifestyle sneakers op dit moment.

Details van de Travis Scott Nike Air Max 270 React

Ondanks dat er nog geen foto’s gelekt zijn over de nieuwste samenwerking tussen Nike en de rapper uit Houston zijn er toch een aantal details bekend. Zo is het bovenwerk bekleed in een kleurenschema van Light Cream, Starfish en Dark Hazel. Starfish is een soort licht roze kleur die bekend is van de zeester. Dark Hazel is een donkere kleur bruin. Of er branding aanwezig is op de sneaker is nog niet bekend. Wel is het bekend dat de sneaker uit zal komen in adult sizes voor €150,- en in kids sizes voor €75,- of €95,- bij Nike.com en verschillende retailers.

Daarnaast is bekendgemaakt dat de sneaker zal releasen in het voorjaar van 2020. Houd de Releasekalender en de blogs in de gaten voor updates.


Travis Scott Nike Air Max 270
Images by @py_rates

Ontvang wekelijks het laatste sneakernieuws in je inbox