Kick out of the box // Unboxing the Jordan 4 Cactus Jack 670

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen… Hallo allemaal, Ik ben Gwen en ik ben verslaafd.
Ah dat lucht op!
Naast een sneaker addict ben ik ook nog eens een sneaker journalist! Via mijn blog www.kickoutofthebox.com vertel ik mijn eigen sneakerverhalen en sneakerliefde en die van velen andere sneakerheads van over de hele wereld.
Sneakerjagers is ook een groot voorstander van het delen van sneakerliefde, dus vanaf nu kunnen jullie de komende weken weer elke vrijdag genieten van één van mijn blogposts op sneakerjagers.nl.

Wij Nederlanders zijn een heel werelds volk, dus dat de posts in het Engels zijn is vast geen probleem! Mocht het toch niet helemaal lukken is er een dikke vriend die je vast wel wil helpen… dan ga je gewoon voor quality time met mr. van Dalen.


Got ‘me

Okay so I found the time to tell you about last Saturday, one of my luckiest days. When I’m writing this article it’s the day after and I’m sitting in the grass enjoying a very relaxed Sunday… nice and warm, sunny with a bit of a breeze.

We all know that moment when you get something you thought you’d never be able to get… usually you wake up right then and there and you’re dissapointed all day… I have to tell you about this crazy moment that made me wanna start bawling in a full gym.

Like most of us I had been lusting after the Jordan 4 “Cactus Jack”, but I know my luck when it comes to raffles so I had already given up on getting these the “normal” way. I have to admit that I didn’t even try to get them. I just went to the gym with a lousy attitude and the urge to kick some ass. I can recommend this to everybody once in a while… so this is my advice for the next Nike release, this way you can use that anger effectively.

Right in the middle of my gym session I got a few weird messages from my husband. I decided to call him, because I really couldn’t make anything of his texts. I asked him what was going on and when he answered I literally screamed in a full gym and jumped for joy. You can imagine the reactions I got, I even scared a lady.

The Jordan 4 “Cactus Jack” is mine! “Got ‘em”!!

My sweet husband had entered the raffle to surprise me! And he won!! How beautiful is that!!

Can’t wait to get these babies in, so hurry up mr. Postman hurry up! 

Definitely keep your eyes on the blog for when these beauties come in…. (>‿◠)✌


Unboxing the Jordan 4 X Travis Scott ”Cactus Jack”

A few days ago I told you the story behind my Jordan 4 X Travis Scott “Cactus Jack”. At that point they didn’t come in yet. I was so excited to get that package!! Nike didn’t disappoint when it comes to speed, wanna know how they did on the shoes????
Check out my unboxing!!!
It’s up close and personal and full of my crazy sneaker tics… so apologizing in advance LOL.


Share the love and please:
– Like FB: kick out of the box
– Follow IG: kickoutofthebox

Previous ArticleNext Article

Nike Air Max 97 komt in een clean witte colorway met koperen details 6

De Nike Air Max 97 is tegenwoordig een behoorlijk populair model van Nike geworden. Dit gestroomlijnde model heeft de laatste tijd vele nieuwe colorways gekregen en daar heeft Nike nu weer een nieuwe aan toegevoegd. Dit keer komt de Air Max 97 met interessante koperkleurige details.

De details

De Nike Air Max 97 oogt erg rustig ondanks een opvallend detail op de upper. De upper is voornamelijk voorzien van een clean witte kleur, maar er loopt één element over de sneaker die een koperen kleur heeft gekregen. De print op dit detail heeft veel weg van de schubben van een vis en hebben ook een zelfde soort glanzend effect. Dit zorgt ervoor dat de sneaker goed zal opvallen wanneer er licht op valt. Deze upper is weer geplaatst op een witte mid- en outsole die natuurlijk goed aansluiten op de upper.

Op dit moment is deze colorway van de Nike Air Max 97 al verkrijgbaar voor een prijs van €140,-. Bekijk hieronder de foto’s en check waar jij deze sneakers kan kopen.


Images by: Nike

Epic Store Breda // Top 10 Spring Sale 10

Het is weer zo ver. De zomer komt eraan, en dat betekent nieuwe kleding en sneakers. Toch is het altijd moeilijk om een paar leuke sneakers te vinden, die ook nog is in de uitverkoop zijn. Epic Store uit Breda heeft dan wel een hele aangename actie voor jou! Op dit moment is er een Spring Sale bezig die oploopt tot wel 50% korting. Dit is jouw kans om toe te slaan! Om jullie een handje te helpen hebben wij een Top 10 samengesteld. Deze onderstaande pareltjes mag je zeker niet missen. Zit er voor jou niks tussen? Check dan de website voor meer.


1. adidas Yung 1 Legend Ivy | BD7655


2. Nike Air Max 720 Black Metallic Silver | AO2924-003


3. Mizuno Wave Rider 1 | D1GA192653


4. Nike Air Max 95 Black Habanero | CD0180-001


5. Puma Cell Venom | 0369354 01


6. Nike Air Force 1 | BV0322-002


7. Mizuno Wave Rider 1 | D1GA192560


8. Fila Venom V94M | 1010255.03G


9. Nike Air Max Deluxe SE Sail | AO8284-100


10. New Balance 997D | MS997HGD


Nike M2K Tekno // Top 10 9

De Nike M2K Tekno is geïnspireerd op de Monarch franchise en heeft futuristische details. Deze sneaker past perfect binnen de Dad Shoe trend vanwege zijn bulky sole. Aangezien deze trend nog altijd in volle gang is, zie je deze sneaker ook steeds meer in het straatbeeld verschijnen. De sneaker is er in vele verschillende colorways en daarom hebben wij de allerleukste colorways hieronder in de vorm van een top 10 Nike M2K Tekno neergezet.


1. Nike M2K Tekno SE ‘Laser Fuchsia’ | AV4221-600


2. Nike M2K Tekno SE | AV4221-800


3. Nike M2K Tekno SE | CJ5842-700


4. Nike M2K Tekno Camo | CI9086-100


5. Nike M2K Tekno SP | BV0074-001


6. Nike M2K Tekno SP | AO3108-014


7. Nike M2K Tekno SP | AV4789-101


8. Nike M2K Tekno Premium ‘Black Leopard’ | CD0181-001


9. Nike M2K Tekno SP | CI9086-001


10. Nike M2K Tekno SP | AO3108-013

Uitgelichte afbeelding: 43einhalb