Start het WK met de Off-White X Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit 916

Waar normaal één keer in de twee jaar het voetbal seizoen verlengd wordt door een internationaal toernooi is het dit jaar voor Nederland anders. Helaas nemen wij dit jaar geen deel aan het wereldkampioenschap. Wel brengt Nike samen met Vigil Abloh een Off-White X Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit collab uit.

In de oorspronkelijke The Ten collectie zat al een witte Zoom Fly. Voor de nieuwste collab zijn ze nog een stukje verder gegaan en is er gewerkt met een Zoom Fly Mercurial Flyknit. Het model bestaat voornamelijk uit twee onderdelen namelijk een Zoom Fly zool en een Mercurial Flyknit upper. Er zullen twee colorways uit gaan komen namelijk een zwarte en een oranje colorway. De zwarte sneaker heeft een zwarte upper en zool. Op zijkant zit een Swoosh en een grote witte cirkel, op de hiel zit ook een circel die neon-groen gekleurd is. De oranje sneaker heeft de zelfde details alleen heeft een witte zool met oranje upper.

Opvallend bij deze samenwerking is het ontbreken van een aantal herkenbare details die wel op andere Off-White collabs zaten. Zo mist het oranje labeltje en zit er geen rode tag aan. Wel staat de Off-White stempel aan de binnenkant van de sneakers.

De release staat gepland op de eerste dag van het wereldkampioenschap namelijk 14 juni. Houd voor updates over de release Sneakerjagers en de releasekalender in de gaten. Check hier onder snel de foto’s!


OFF WHITE X Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit ‘Black’

Releasedatum: 14 juni
Prijs: Verwacht €200,-
Colorway: Black/Volt-White
Stylecode: AO2115-001
Storelist: Klik hier >>


OFF WHITE X Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit ‘Orange’

Releasedatum: 14 juni 2018
Prijs: Verwacht €200,-
Colorway: Total Orange/White-Volt
Stylecode: AO2115-800
Storelist: Klik hier >>

Images: GC911

Previous ArticleNext Article

Nike ‘Denim’ Pack // release reminder 4

Vrijdag, 24 mei, is het dan eindelijk zo ver. 3X1 released dan in samenwerking met Nike het ‘Denim’ pack. In totaal komen er 3 colorways uit van de samenwerking, ‘Selvedge Denim’, ‘Black Selvedge Denim’ en ‘Raw Denim’. Echter verwachten wij dat de laatstgenoemde exclusief wordt en misschien later zal uitkomen.

Twee iconen uit verschillende branches zijn samengekomen. Nike heeft in samenwerking met de spijkerbroekenfabrikant uit New York, 3X1, een speciale Air Force 1 vernieuwd met premium selvedge denim. Dit wordt gedaan als eerbetoon aan twee merken die houden van hun vak. Sinds 1982 zijn er minimaal 1500 verschillende varianten geïntroduceerd op de Air Force 1. Dit is de eerste keer dat het iconische design is uitgerust met selvedge denim.

De Air Force 1 werd in 1982 geïntroduceerd en door dit model veranderde het design van basketbalschoenen radicaal, op zowel courts binnen als buiten. Het was overigens ook de eerste schoen met Nike Air.

Op vrijdag 24 mei komen 2 colorways uit van de samenwerking tussen 3X1 en Nike via nike.nl. De ‘Raw Denim’ colorway zal exclusief zijn, maar komt later misschien alsnog uit. De 2 colorways die vrijdag uitkomen gaan €112,- kosten. Scrol naar beneden voor mooie, duidelijke foto’s van de 3 colorways. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste sneakernieuws!


Images by: 43einhalb

Images by: 43einhalb

Images by Nike

ASICSTIGER x Sneaker Freaker GEL-LYTE III ‘Tiger Snake’ 5

De succecvolle samenwerking tussen ASICSTIGER en Sneaker Freaker begon in 2010 met de Gel-Lyte III. Dit was de aftrap van een stijlvolle samenwerking. Nu, in 2019, kiest Sneaker Freaker opnieuw voor het iconische Gel-Lyte III silhouet en introduceert dat met de ‘Tiger Snake’ colorway.

De upper van de sneaker is geheel gemaakt van leer met daarop een zand/beige colorway. De lijnen van ASICS, de veter-ogen en verdere kleine details zijn gemaakt van roze reflecterend 3M materiaal en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de sneaker zit bovenop een zwarte rubberen midsole gedecoreerd met verfspetters.

De ASICSTIGER x Sneaker Freaker Gel-Lyte III ‘Tiger Snake’ is nu al verkrijgbaar bij 43Einhalb! Dus wacht niet te lang want voor je het weet is dit pareltje al uitverkocht.


Images by 43Einhalb

adidas UltraBOOST 19s komen in Toy Story colorways 9

Binnenkort komt Pixar met een vierde deel van de iconische filmserie ‘Toy Story’. Nu heeft adidas besloten om UltraBOOST 19s voor kinderen uit te brengen in Woody en Buzz Lightyear geïnspireerde colorways.

De sneakers die binnenkort verwacht worden, werden gedeeld door @US_11. De “Woody” sneaker is van top tot teen gekleed in vergelijkbare kleuren en vormen als Woody. Het model beschikt over een Primeknit upper in geel, zwart en rode kleuren. Op de tong staat het Disney logo en het Toy Story logo. Ook heeft de sneaker de 3 kenmerkende adidas strepen. Dit keer hebben deze strepen een geel/rode kleur, omdat de blouse die Woody draagt ook deze kleuren heeft. Achterop de hak zijn blauwe details te vinden. Deze blauwe details vertegenwoordigen de blauwe jeans die de cowboy altijd droeg. De outsole van de UltraBOOST 19s hebben een bruine kleur, omdat de laarzen die Woody droeg dit ook hadden. Wat ook wel een grappig detail is om te vermelden, is dat Woody op de insole staat.

Ook komt er een colorway die is geïnspireerd op een ander figuur uit de Toy Story film, genaamd Buzz Lightyear. Deze colorway beschikt over kleuren als paars, neon groen en wit. Al deze kleuren zijn opgenomen uit het ruimtepak dat Buzz Lightyear draagt. Ook bij deze colorway kan je op de insole Buzz Lightyear vinden.

Tot nu toe is er nog geen exacte releasedatum bekend van de 2 door Toy Story geïnspireerde colorways. Wij verwachten dat de 2 colorways op vrijdag 21 juni zullen uitkomen via adidas.nl, omdat ook dan de film ‘Toy Story 4’ in première gaat. Of er nog meer colorways gaan komen die gebaseerd zijn op personages uit de film is nog onbekend. Houd daarom Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.


adidas UltraBOOST 19 ‘Woody’


adidas UltraBOOST 19 ‘Buzz Lightyear’

Images by US_11