AIR JORDAN 3 RETRO 'BLACK/WHITE'

PREMIUM ICOON – In 1988 veranderde de Air Jordan III de schoenenwereld voorgoed met de iconische Jumpman en zichtbare demping. Sindsdien is het historische design als verschillende iconische versies uitgebracht. Ter ere van deze luxe en innovatieve bijdragen aan de basketbalwereld komt de Air Jordan III opnieuw terug in stijl, dit keer met een volledig zwart, leren design.

Verkrijgbaar vanaf 15 oktober in herenmaten (VK: 6-14, EU: 40-49,5) en kindermaten (VK: 3-6, EU: 35,5-40).

Verkrijgbaar via Sneakerjagers.nl en op de volgende locaties:

NIKETOWN London, Nike Store Paris Champs-Elysées, Nike Store Les Halles, Nike Store Citadium Paris, Nike Store Paris La Défense, Nike Store Berlin, Nike Store Glasgow, Nike Store Hamburg en Nike Store Barcelona.

Air Jordan III Retro Black / White
Stylecode: 136064-020
Release: 15.10.2016 | 09:00 CET

SHOP DE NIKE AIR MAX 1 ULTRA PREMIUM JCRD METALLIC HIER >>

air-jordan-iii-1

air-jordan-iii-2

air-jordan-iii-3

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *