Nike Roshe NM QS Polka Dot Pack

You love them or hate them. Nike dropt namelijk met de Roshe NM QS Polka Dot een sneaker waarbij over de smaak te twisten valt. Maar met de zomervakanties voor de deur komt deze release wel op een lekker moment. De populaire Roshe NM komt uit in vier gestippelde colorways, te weten: White/Black-Action Red, Black/White-Wolf Grey, Green Strike/Black-White & Varsity Maize/Black-White. Alle vier de edities hebben een contrasterende kleur stippen over de gehele mesh, wat voor een vet effect zorgt. De zwart gekleurde Swoosh aan de zijkant completeert de sneaker.

Nike Roshe NM QS Polka Dot Pack Green
Kleur: Green Strike/Black-White
Stylecode: 810857-300

Nike Roshe NM QS Polka Dot Pack Varsity Maize
Kleur: Varsity Maize/Black-White
Stylecode: 810857-700

Nike Roshe NM QS Polka Dot Pack Red
Kleur: White/Black-Action Red
Stylecode: 810857-106

Nike Roshe NM QS Polka Dot Pack Wolf Grey
Kleur: Black/White-Wolf Grey
Stylecode: 810857-001

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *