Skip to content

adidas Handball Spezial WMNS 'Earth Strata'
IF6490
61% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Handball Spezial WMNS 'Clear Pink'adidas Handball Spezial 'Core Blue'adidas Handball Spezial 'Preloved Green'adidas Handball Pro SPZL 'Clear Blue'Maharashi x adidas Originals Handball Spezial 'Black Gum'adidas Handball Spezial 'Light Grey'

Productdetails

StylecodeIF6490
Merkadidas
Modeladidas Handball
ColorwayEarth Strata/Off White/Gum
KleurBruin
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum19-02-2024
Beoordeling6.1 / 10 (82 stemmen)
Gepubliceerd19 februari 2024 10:35
Bijgewerkt27 april 2024 06:23
adidas, het iconische sneakermerk, heeft de Handball Spezial sneaker opnieuw geïntroduceerd. Oorspronkelijk uitgebracht in 1979 als een elite handbal sneaker, is dit eenvoudige maar elegante ontwerp een stijlvolle keuze geworden voor dagelijks gebruik. 

Het zachte bruine suède bovenwerk, de kenmerkende gekartelde 3-stripes en de bruine rubberen zool maken het een perfecte aanvulling op je garderobe. De sneaker biedt veel comfort en een uitstekend contact met het oppervlak, waardoor het een veilige keuze is voor sommige van de beste handbalspelers ter wereld. 

adidas heeft veel opwindende kleurstellingen voor deze klassieke sneaker gelanceerd, waaronder de nieuwste 'Earth Satra'. De Handball Spezial maakt deel uit van de SneakersTerrace collectie en heeft een unieke stijlcode, IF6490, die het bekijken waard is.
adidas Handball Spezial WMNS 'Earth Strata' IF6490
18
feb.
19
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download