10 Days Of Air Max bij Sneakerjagers

Van 16 tot en met 26 maart 2021 staat alles bij Sneakerjagers in het teken van Air Max. Gedurende deze tien dagen staan wij stil bij het revolutionaire idee van Nike-ontwerper Tinker Hatfield om de Air unit zichtbaar te maken. Geïnspireerd door de open architectuur van het Centre Pompidou in Parijs sneed Tinker Hatfield een klein venster in de tussenzool van de Air Max 1. Hierdoor werd de Nike Air voor het eerst zichtbaar.

Nu, 34 jaar later staat 26 maart beter bekend als Air Max Day. Op deze dag wordt de evolutie gevierd van de zichtbare Air-unit. Van de Air Max 1, Air Max 90, Air Max 95, Air Max 97 tot aan de nieuwste Air Max 2090.

Nike Air Max 1 advertentie uit 1987

Populaire Air Max sneakers van dit moment

Giveaway: Nike Air Max 90 ‘Bacon’

Van 16 maart tot en met 26 maart kan jij kans maken op de nieuwe Nike Air Max 90 ‘Bacon’! Om mee te kunnen doen moet je allereerst de Sneakerjagers App downloaden. Open de app en klik op de 10 Days of Air Max banner (live vanaf dinsdag 16 maart onder Releases).

Wat moet je doen om kans te maken?
Elke dag (vanaf 16 maart) kan jij een nieuwe vakje openen door deze open te krassen. Eenmaal opengekrast verschijnt er een afbeelding. De EERSTE letter van de persoon op de afbeelding is een LETTER van een tienletterwoord. Indien je van alle tien dagen de letters hebt weten te ontcijferen kan je hiermee een tienletterwoord mee maken. Deze oplossing kan je op 26 maart 2021 insturen via de Sneakerjagers app (door op dezelfde banner te klikken) om kans te maken op de Nike Air Max 90 Bacon’. Alle juiste antwoorden/inzendingen zullen meedingen voor de Nike Air Max 90 ‘Bacon’.

Sneakerjager app
Je zal dus elke dag de Sneakerjagers App moeten checken om een nieuwe vakje open te krassen om weer een nieuwe letter te raden die uiteindelijk een tienletterwoord zal vormen. Het woord kan van alles zijn. Wij wensen jullie heel veel succes!

Giveaway Tees

Naast een exclusieve giveaway voor de Sneakerjagers app gebruikers zal er deze week ook een giveaway plaatsvinden op de Instagram page van Sneakerjagers. Wij geven namelijk zeer gelimiteerde ’10 Days of Air Max’ tees weg. De spelregels voor de Giveaway delen we op dinsdag 16 maart op ons Instagram kanaal. Stay tuned…

Papertoys: Free shoes for everybody

Ben jij momenteel verveeld door al het thuiszitten? We’ve got you covered.
Samen met Erwan Chansou hebben we speciaal voor jou
een echte Air Max Day Papertoy die je zelf in elkaar kan zetten.

Download het gratis template hieronder en zet jouw eigen Air Max Papertoy
in elkaar. Share your Papertoys met ons