Skip to content

adidas Y-3 Takumi Sen 10 'Off White'
IF4287

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Y-3 Prime X 2 Strung 'Off White'Y-3 Hicho adidas Y-3 Centennial Low 'Blue'adidas Y-3 Kaiwa 'Blue'adidas Y-3 Qasa 'Black'adidas Y-3 S-Gendo Run 'Off White'

Productdetails

StylecodeIF4287
Merkadidas
Modeladidas Y-3
ColorwayOff White/Off White/Black
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Gepubliceerd30 januari 2024 05:13
Bijgewerkt27 april 2024 06:01
De adidas Y-3 Takumi Sen 10 'Off White' (IF4287) vertegenwoordigt een onderscheidende fusie van Y-3's kenmerkende stijl en geavanceerde hardlooptechnologie. Deze sneaker is ontworpen met een lichtgewicht en ademend bovenwerk van zwart mesh en heeft een gestroomlijnd en futuristisch silhouet. 

Subtiele vleugjes 'Off White' voegen contrast toe aan het ontwerp, zichtbaar op de tong en hiel en met een vervaagd effect op de tussenzool. Yohji Yamamoto's handtekening op de linker sneaker en een vervaagd driestreeppatroon op de rechter benadrukken het collaboratieve karakter van Y-3. 

Deze sneaker heeft een ultralichte Lightstrike Pro schuimrubberen tussenzool voor snelheid en reactievermogen, en met carbon versterkte ENERGYRODS voor tractie, voor optimale prestaties. De rubberen buitenzool biedt duurzaamheid en tractie, voor zowel serieuze hardlopers als modeliefhebbers die op zoek zijn naar een statement met een atletische achtergrond.
adidas Y-3 Takumi Sen 10 'Off White' IF4287
0
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download