Skip to content

adidas Y-3 Qasa 'Black'
IF5505
42% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Y-3 Prime X 2 Strung 'Off White'adidas Y-3 Takumi Sen 10 'Off White'Y-3 Hicho adidas Y-3 Centennial Low 'Blue'adidas Y-3 Kaiwa 'Blue'adidas Y-3 S-Gendo Run 'Off White'

Productdetails

StylecodeIF5505
Merkadidas
Modeladidas Y-3
ColorwayBlack/Black/Black
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum26-04-2023
Gepubliceerd24 maart 2023 05:07
Bijgewerkt27 april 2024 07:26
De Y3 Qasa, de viering van 30 jaar samenwerking tussen de iconische sportkleding van adidas en de Japanse meesterontwerper Yohji Yamamoto, mengt traditionalisme met modernisme. De avant-gardistische look van het high-top silhouet weerspiegelt Yamamoto's kijk op innovatief en provocerend design. 

De adidas Y-3 Qasa 'Black' heeft een volledig zwart minimalistisch ontwerp, waarbij materialen volume en diepte geven aan de sneaker. De Y3 is gemaakt van rondom ademend mesh en heeft spatborden rond de voorvoet en de hiel van leer voor meer duurzaamheid. Asymmetrische elastische strepen op het bovenwerk en de minimalistische veters zorgen voor stabiliteit van de voet in de sneaker. De hiel is voorzien van een rubberen merkelement met de afbeelding van Y3. De EVA-buitenzool zorgt voor ultiem comfort bij elke stap en is voorzien van de naam van de ontwerper op een lateraal label. De suède hielvoering en PORON demping zorgen voor de ultieme ervaring als het gaat om comfort.

De sneaker is ook verkrijgbaar in een volledig witte uitvoering.
adidas Y-3 Qasa 'Black' IF5505
-3
apr.
26
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download