Skip to content

The Simpsons x adidas Forum Low CL 'Living Room'
IE8467
79% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

BSTN x adidas Forum 84 Hi 'Jugo'BAPE x adidas Forum Low 84 'Blue Camo' - 30th Anniversaryadidas Forum 84 Low ADVadidas Originals Forum 84 Lowadidas Forum 84 High 'Victory Blue'adidas Forum Low CL Shoes

Productdetails

StylecodeIE8467
Merkadidas
Modeladidas Forum
ColorwayPink/Blue/Brown/White
Kleurpink
DoelgroepMannen, Vrouwen
Beoordeling7.9 / 10 (164 stemmen)
Gepubliceerd19 oktober 2023 14:14
Bijgewerkt27 april 2024 07:26
Maak kennis met de Roze/Blauw/Bruin/Witte kleurstelling van The Simpsons x adidas Forum Low CL 'Living Room' (IE8467). Deze unieke samenwerking brengt de iconische huiskamermomenten uit The Simpsons tot leven in een levendig en speels sneakerontwerp.

De mix van roze, blauw, bruin en witte kleuren in deze sneakers vangt de essentie van de geanimeerde wereld van The Simpsons, waardoor ze een visueel aantrekkelijke en leuke keuze zijn.

Een combinatie van eersteklas materialen zoals suède, leer, ribfluweel en chenille bootsen een stukje van het huishouden van The Simpsons na op het bovenwerk van de sneaker. De levendige turquoise en roze tinten harmoniëren met de meer ingetogen bruine tinten en bieden fans een omgeving die net zo iconisch is als de geliefde personages uit de serie. Details zoals een ingelijst zeilbootschilderij op de tong, de afbeelding van Santa's Little Helper op de rug en de kuiltjes in de leren bank aan de binnenvoering voegen heerlijke accenten toe die een eerbetoon zijn aan de rijke geschiedenis en charme van de serie.

De twee andere toevoegingen aan de The Simpsons x adidas collectie zijn de adiFOM Superstar Clouds en NMD G1 Low 'Homer'.
The Simpsons x adidas Forum Low CL 'Living Room' IE8467
94
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download