Skip to content

BAPE x adidas Forum Low 84 'Blue Camo' - 30th Anniversary
ID4772
82% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

The Simpsons x adidas Forum Low CL 'Living Room'BSTN x adidas Forum 84 Hi 'Jugo'adidas Forum 84 Low ADVThe Grinch x adidas Forum Low 'Cream Whiite'adidas Forum Low CL The Grinchadidas Forum Exhibit Low

Productdetails

StylecodeID4772
Merkadidas
Modeladidas Forum
ColorwayBlue Camo/Cloud White/Core White/Metallic Silver
KleurBlauw
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum20-05-2023
Beoordeling8.2 / 10 (76 stemmen)
Gepubliceerd29 april 2023 05:29
Bijgewerkt3 mei 2024 16:05
De BAPE x adidas Forum Low 84 'Blue Camo' - 30th Anniversary is een samenwerking tussen het Japanse streetwear-merk BAPE (A Bathing Ape) en adidas. Deze speciale editie van de adidas Forum Low-sneaker werd uitgebracht ter ere van het 30-jarig jubileum van BAPE.

De sneaker heeft een opvallend ontwerp met een blauw camouflagepatroon dat kenmerkend is voor BAPE. Het camo-patroon wordt gecombineerd met het klassieke adidas-logo en de drie strepen op de zijkanten van de sneaker. De upper is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor de sneaker een premium uitstraling heeft. Om de sneaker tot in de perfectie af te werken, is de tong voorzien van een uniek logo, en de sneaker wordt geaccentueerd met zilverkleurige dubraes.

Deze samenwerking tussen BAPE en adidas is een viering van het 30-jarig jubileum van BAPE en brengt de unieke streetwear-esthetiek van BAPE samen met de klassieke sportieve stijl van adidas. Met deze samenwerking geef je je outfit een buitengewone boost, waardoor je stijlvol en trendsettend voor de dag komt.

Deze sneaker is ook verkrijgbaar in een 'Green Camo'-uitvoering.
BAPE x adidas Forum Low 84 'Blue Camo' - 30th Anniversary ID4772
48
mei
20
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download