Skip to content

Social Status x Nike Mac Attack SP 'Summit White'
DZ4636-100
65% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Mac Attack PRM 'Better With Age'Nike Mac Attack OG 'Light Smoke Grey'Nike Mac Attack 'Oil Green'Nike Mac Attack 'Red Crush'Nike Mac Attack QS SP 'Black and White'Nike Mac Attack 'Lemon Venom'

Productdetails

StylecodeDZ4636-100
MerkNike
ModelNike Mac Attack
ColorwaySummit White/White/Pine Green
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum08-03-2024
Beoordeling6.5 / 10 (23 stemmen)
Gepubliceerd10 november 2023 11:01
Bijgewerkt16 mei 2024 06:42
Deze zomer onderging de Nike Mac Attack een tijdige revitalisatie in zijn OG vorm, waarbij hij hernieuwde aandacht kreeg door samenwerkingen met James Whitaker's Social Status merk. De Nike Mac Attack gaat nu zijn vierde iteratie binnen de samenwerking in en komt met een 'Summit White' versie als onderdeel van Social Status' bodega-geïnspireerde collectie. 

Het bovenwerk heeft gebarsten suède overlays in een heldere 'Summit White' tint, terwijl reflecterende witte afwerkingen de mesh onderlagen, het profiel van de swoosh en de binnenvoering accentueren. Contrasterende elementen zijn de gitzwarte kraag, hiel en loopvlak. 

Een tussenzool van voor de leeftijd, kenmerkend voor de samenwerkingsseries van het merk, wordt aangevuld met de typische versieringen van Social Status, verwijzend naar de munteenheid van de binnenstad. In het bijzonder 'Pine Green' accenten op de mid-top trim verlichten de tong tabs en de hiel Nike belettering, het toevoegen van een levendige touch aan deze neutraal gecoate inspanning. 
Social Status x Nike Mac Attack SP 'Summit White' DZ4636-100
7
mrt.
8
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download