Skip to content

Nike Mac Attack 'Red Crush'
FB8938-100
74% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Mac Attack PRM 'Better With Age'Nike Mac Attack OG 'Light Smoke Grey'Nike Mac Attack 'Oil Green'Nike Mac Attack QS SP 'Black and White'Social Status x Nike Mac Attack SP 'Summit White'Nike Mac Attack 'Lemon Venom'

Productdetails

StylecodeFB8938-100
MerkNike
ModelNike Mac Attack
ColorwayWhite/Red Crush
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum21-07-2023
Beoordeling7.4 / 10 (38 stemmen)
Gepubliceerd27 juni 2023 17:48
Bijgewerkt16 mei 2024 06:04
De Nike Mac Attack, een tennisschoen die oorspronkelijk werd uitgebracht in 1984, krijgt dit jaar zijn allereerste retro release. De Nike Mac Attack werd gemaakt voor tennislegende John McEnroe en genereert opwinding nu er samenwerkingen met Social Status zijn onthuld en Travis Scott werd gezien terwijl hij een geremixte versie droeg met Cactus Jack branding en een omgekeerde Swoosh. Nu brengt een gloednieuw kleurenschema genaamd "Red Crush" het silhouet terug in de schijnwerpers. 

Het bovenwerk is een combinatie van ademend mesh en glad leer, waarbij het mesh structuur geeft aan de zijpanelen en het leer wordt gebruikt voor de overlays. Een puur witte kleur domineert het grootste deel van de schoen, waardoor de "Red Crush" accenten opvallen op de Swooshes, kragen, geruite tong branding, hakken en buitenzolen. Nike logo's staan op de tong en hakken, terwijl de maat en stijlcode van de schoen op de mediale binnenkant staan.
Nike Mac Attack 'Red Crush' FB8938-100
18
jul.
21
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download