Skip to content

adidas Predator Mundial 'Core Black'
IE5676

Misschien vind je dit ook leuk

Predator 24+ Veterloze Artificial Grassadidas Predator 24+ 'Core Black'adidas Predator Accuracy.4 FxG adidas Predator Accuracy.3 FG J 'Nightstrike Pack'adidas Predator 24 League Low Freestyle 'Core Black'adidas Predator Accuracy.1 FG

Productdetails

StylecodeIE5676
Merkadidas
Modeladidas Predator
ColorwayCore Black/Cloud White/Crystal White
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum19-01-2024
Gepubliceerd19 januari 2024 10:22
Bijgewerkt27 april 2024 05:50
De adidas Predator Mundial 'Core Black' (IE5676) is een geliefde klassieke voetbalschoen die al tientallen jaren favoriet is onder spelers. Hij heeft een bovenwerk van volnerfleer dat een uitstekende duurzaamheid en touch biedt, waardoor het een geweldige keuze is voor intense wedstrijden. Daarnaast biedt de rubberen buitenzool tractie op verschillende ondergronden en betrouwbare grip en stabiliteit.

Een van de meest iconische kenmerken van de Predator Mundial 'Core Black' is de unieke geribbelde detaillering op de voorvoet. Dit element helpt bij balcontrole en grip, en geeft spelers de voorsprong die ze nodig hebben om optimaal te presteren. De schoen is veelzijdig en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, waardoor het een geweldige optie is voor spelers van alle niveaus.

Als je op zoek bent naar een klassieke en tijdloze voetbalschoen met uitstekende prestaties, dan is de adidas Predator Mundial 'Core Black' een uitstekende optie. Met zijn uitzonderlijke duurzaamheid, comfortabele pasvorm en betrouwbare grip is het geen wonder dat deze schoen de tand des tijds heeft doorstaan.
adidas Predator Mundial 'Core Black' IE5676
0
jan.
19
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download