Skip to content

adidas Predator 24 League Low Freestyle 'Core Black'
IF1025
50% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Predator 24+ Veterloze Artificial Grassadidas Predator Mundial 'Core Black'adidas Predator 24+ 'Core Black'adidas Predator Accuracy.4 FxG adidas Predator Accuracy.3 FG J 'Nightstrike Pack'adidas Predator XLG 'White'

Productdetails

StylecodeIF1025
Merkadidas
Modeladidas Predator
ColorwayCore Black/Cloud White/Solar Red
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum19-01-2024
Gepubliceerd19 januari 2024 10:32
Bijgewerkt29 april 2024 05:28
De adidas Predator 24 League Low Freestyle 'Core Black' (IF1025) is een voetbalsneaker die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook uitstekende prestaties levert. Hij is speciaal ontworpen voor casual wear en freestyle training, zodat je je zelfverzekerd kunt voelen op en naast het veld.

De sneaker heeft een strak en minimalistisch ontwerp met een overwegend zwarte kleurstelling, aangevuld met subtiele accenten van wit en Solar Red. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van een combinatie van synthetisch leer en textiel, wat zorgt voor een perfecte balans tussen duurzaamheid en ademend vermogen.

Een van de meest opvallende kenmerken van de adidas Predator 24 League Low Freestyle is de kenmerkende Predator ribbel op de voorvoet. Dit kenmerk verbetert je controle en grip op de bal, waardoor je een voorsprong hebt op het veld.

Het Torsion System in de middenzool van de sneaker helpt stabiliteit te behouden en verdraaiing te voorkomen, wat essentieel is voor snelle en scherpe bewegingen. De rubberen buitenzool levert uitstekende tractie en grip op verschillende ondergronden, waardoor deze sneakers geschikt zijn voor zowel binnen als buiten.
adidas Predator 24 League Low Freestyle 'Core Black' IF1025
0
jan.
19
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download