Skip to content

adidas Handball Spezial 'Light Grey'
IF6491
29% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Handball Spezial WMNS 'Clear Pink'adidas Handball Spezial 'Preloved Green'adidas Handball Spezial 'Core Blue'adidas Handball Pro SPZL 'Clear Blue'adidas Handball Spezial 'Aged Red'size? x adidas Handball Spezial Mesh 'Purple'

Productdetails

StylecodeIF6491
Merkadidas
Modeladidas Handball
ColorwayLight Grey/Off White/Gum
KleurGrijs
DoelgroepMannen, Vrouwen
Gepubliceerd19 februari 2024 10:40
Bijgewerkt9 mei 2024 06:44
adidas Spezial sneakers werden in 1979 oorspronkelijk ontworpen voor handbalspelers, maar hun klassieke stijl en duurzame constructie hebben ze tot een populaire keuze voor dagelijks gebruik gemaakt. 

De sneakers hebben een kenmerkende T-vormige toebox en een bovenwerk van suède die het ontwerp een vleugje verfijning geven. De gomrubberen buitenzool biedt uitstekende grip en een vintage look die modebewuste dragers aanspreekt. 

Deze sneakers zijn praktisch en visueel opvallend, dankzij de felroze kleurencombinatie. Het veterontwerp zorgt voor een perfecte pasvorm en maakt de sneakers nog veelzijdiger. De stevige synthetische binnenkant en het suède bovenwerk zorgen voor een comfortabele pasvorm en duurzaamheid, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor dagelijks gebruik. 
adidas Handball Spezial 'Light Grey' IF6491
-3
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download