Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Low komt ook in de ‘Pink Quarter’ colorway

26 februari 2020 15:08
De Air Jordan 1 Low komt ook in de ‘Pink Quarter’ colorway
Beluister dit artikel hierboven.

De Air Jordan 1 Low krijgt weer een nieuwe colorway, de ‘Pink Quartz’. Enkele weken geleden werd er al geschreven over de Air Jordan 1 Mid GS ‘Pink’, dit is dezelfde colorway die nu het lage variant ook zal ontvangen. Er zijn al verschillende colorways verschenen op de Air Jordan 1 Low, waarbij deze te gekke colorway nu toegevoegd kan worden. Deze Air Jordan 1 Low ‘Pink Quartz’ zijn speciaal voor dames en naar verwachting worden de sneakers snel gedropt!

Jordan Brand van Nike staat natuurlijk bekend om de te gekke sneakers die zij hebben. Zij hebben niet alleen te gekke sneakers maar ook een groot aanbod kleding. Er zijn veel modellen en colorways van Jordan. Daarnaast worden de Air Jordan modellen vaak gebruikt voor samenwerkingen, bijvoorbeeld met Off-White en Travis Scott. Een van de bekendste modellen op dit moment is de Air Jordan 1, die is beschikbaar in een low, mid en high model.

Air Jordan 1 Low ‘Pink Quartz’ | Closer Look

De naam zegt het al, de Air Jordan 1 Low ‘Pink Quartz’ heeft een roze met zwarte make-over gekregen. De toebox is roze gekleurd, net als de zool. Het middenstuk van de sneaker is ook roze van kleur. Verder bestaan de lace panels en de mudguards uit zwartleer, net als de heel van de sneaker. Op de heel zijn nog enkele roze en witte details te zien. De branding op de heel en de tong zijn wit gekleurd, net als de lederen Swoosh.

Een exacte releasedatum is er nog niet. De Air Jordan 1 Low ‘Pink Quartz’ zal in ieder geval verkrijgbaar zijn bij Nike en 43Einhalb. Voor €75,- kun jij dit geweldige paartje scoren! Houd de releasekalender in de gaten en volg ons op social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!


Air Jordan 1 Low GS 'Pink Quartz'

554723-016 · Prijs vanaf €126,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike