adidas Superstar heeft nog meer te gekke releases voor ons klaarstaan! 40

De adidas Superstar is al jarenlang een populaire sneaker. Nu dat de sneaker al ruim 50 jaar meegaat is het tijd voor wat vernieuwing. De Superstar komt in heel veel te gekke colorways, in dit blog gaan wij er een paar uitlichten.

De Superstar van adidas was een sneaker die begon als basketbalschoen in 1969. Al snel werd de sneaker meer dan een basketbalschoen, de Superstar werd populair buiten het veld. De iconische sneaker werd een te gekke lifestyle sneaker maar ook in de muziekindustrie was de Superstar niet meer weg te denken.

adidas Superstar | Closer Look

De Superstar Americana heeft supergave kleuren die ervoor zorgen dat de sneaker helemaal af is. De branding op de tong heeft ‘Americana vs. Superstar’ staan. De welbekende strepen hebben zijn blauw met rood geworden.
Superstar ‘Americana’

adidas Superstar 'Americana'

Nu voor €100,-

Bekijken bij Adidas
Superstar Schoenen Cloud White / Blue / Team Colleg Red FV2806
Superstar Schoenen Cloud White / Blue / Team Colleg Red FV2806
Superstar Schoenen Cloud White / Blue / Team Colleg Red FV2806
Superstar Schoenen Cloud White / Blue / Team Colleg Red FV2806

De adidas Superstar Rivalry is een opvallende colorway van het Superstar model. De sneaker heeft blauw en oranje details. Op de tong van de sneaker is er Rivalry vs Superstar te zien. Rivalry en Superstar staan overigens ook op de heel van de sneaker. Aan de zijkant bij de drie blauwe gekartelde strepen, zijn oranje details te zien.
Superstar ‘Rivalry’

adidas Superstar 'Rivalry'

Nu voor €100,-

Bekijken bij Adidas
Superstar Schoenen Cloud White / Blue / Orange FV2807
Superstar Schoenen Cloud White / Blue / Orange FV2807
Superstar Schoenen Cloud White / Blue / Orange FV2807
Superstar Schoenen Cloud White / Blue / Orange FV2807

Deze fantastische colorway valt meteen op door de tong. Over de branding op de tong staat in grote witte letters ‘From The Courts’ (op de linker schoen) ‘To The Streets’ (op de rechter schoen). De lining, de tong, en het detail net boven de zool zijn rood van kleur. De heel en de drie strepen zijn paars gekleurd, net als de superstar branding op de zijkant van de sneaker.
Superstar ‘From The Courts’

adidas Superstar 'From the Courts'

Nu voor €100,-

Bekijken bij Adidas
Superstar Schoenen Cloud White / Purple / Scarlet FV4189
Superstar Schoenen Cloud White / Purple / Scarlet FV4189
Superstar Schoenen Cloud White / Purple / Scarlet FV4189
Superstar Schoenen Cloud White / Purple / Scarlet FV4189

De ‘Black/Blue’ colorway van de adidas Superstar is speciaal voor de heren. Deze heeft net als de bovenstaande sneaker de opvallende tong. Hierop staat ‘From The Courts’ (op links) ‘To The Streets’ (op rechts). Verder is dit een super strakke colorway, waar de kleuren blauw, wit en zwart zijn gebruikt. De details op de tong, de strepen en de heel zijn wit gekleurd. Verder is blauw terug te zien net boven de zool en op de tong.
Superstar ‘Black/Blue’

adidas Superstar 'Black/Blue'

Nu voor €100,-

Bekijken bij Adidas
Superstar Schoenen Core Black / Cloud White / Collegiate Royal FV4190
Superstar Schoenen Core Black / Cloud White / Collegiate Royal FV4190
Superstar Schoenen Core Black / Cloud White / Collegiate Royal FV4190
Superstar Schoenen Core Black / Cloud White / Collegiate Royal FV4190

adidas Superstar Reptile | Closer Look

De ‘Reptile’ Superstars van adidas zijn een bijzondere colorway. Hoewel bij de zwarte colorway op de achterkant het reptielenprint te zien is, is dat bij de witte niet. Bij de witte colorway is de reptielen print te zien op de heel en op de drie strepen van de sneaker. Beide sneakers hebben de gouden details op de heel en de tong.
Superstar ‘Black Reptile’

adidas Superstar 'Black Reptile'

Nu voor €100,-

Bekijken bij Adidas
Superstar Schoenen Core Black / Cloud White / Gold Metallic FV3327
Superstar Schoenen Core Black / Cloud White / Gold Metallic FV3327
Superstar Schoenen Core Black / Cloud White / Gold Metallic FV3327
Superstar Schoenen Core Black / Cloud White / Gold Metallic FV3327

Superstar ‘White Reptile’

adidas Superstar 'White Reptile'

Nu voor €100,-

Bekijken bij Adidas
Superstar Schoenen Cloud White / Core Black / Gold Metallic FV3294
Superstar Schoenen Cloud White / Core Black / Gold Metallic FV3294
Superstar Schoenen Cloud White / Core Black / Gold Metallic FV3294

adidas Superstar Studs | Closer Look

Deze damessneakers zijn toch wel heel gaaf! De lederen sneaker komt in helemaal in een kleur, wit of zwart. Hierbij zijn de studs die op de achterkant van de sneaker zitten precies de tegengestelde kleur. Op de witte sneaker zijn de zwarte studs bevestigd en op de zwarte sneaker zitten dus de witte studs.
Superstar ‘White Studs’

adidas Superstar 'White Studs'

Nu voor €120,-

Bekijken bij Adidas
Superstar Schoenen Cloud White / Core Black / Scarlet FV3344

Superstar ‘Black Studs’

adidas Superstar 'Black Studs'

Nu voor €120,-

Bekijken bij Adidas
Superstar Schoenen Core Black / Cloud White / Scarlet FV3343

adidas Superstar Pure | Closer Look

Deze Superstar is toch wel heel gaaf, en speciaal voor dames. De sneaker komt zonder de welbekende strepen. De Superstar Plane heeft wel gewoon de shell-toe. De zwarte colorway heeft wel een witte zool die het zwarte doorbreekt. Op beide sneakers staat op de heel van de sneaker ‘SUPERSTAR’ in gouden letters.
Superstar Pure ‘White’

Superstar Pure Schoenen Cloud White / Core Black / Gold Metallic FV3352

Superstar Pure ‘Black’

Images by: adidas

Al deze sneakers zullen verkrijgbaar zijn vanaf donderdag 13 februari om 00:00! Je kunt de Superstar collectie shoppen bij adidas en andere geselecteerde retailers. Houd de releasekalender en onze social media in de gaten om op de hoogte te blijven!


Previous ArticleNext Article

Hottest Sneaker Releases 🔥 Week 8 30

sneaker releases week 8

Natuurlijk staat er deze week ook weer een Hottest Sneaker Release voor je klaar! Dit keer bespreken we weer kort maar krachtig dé Sneaker Releases van week 8.

Een ding valt deze week op: rust! De meeste sneakers die deze week uitkomen zijn namelijk rustig en hebben meestal een cleane colorway. Verwacht deze week dan ook geen gekke kleuren en printjes. Op maandag kwam Nike direct al met een re-stock van de Air Jordan 1 Mid ‘Pine Green’. Niet veel later komen er twee Shox uit, ondanks dat het een uitgesproken sneakers is zorgen de colorways toch voor rust. De hype releases vinden plaats in het weekend: Het Air Jordan 1 ‘Fashion’ pack en de adidas Yeezy Boost 350V2 ‘Tail Light’. Beide sneakers komen uit op zaterdag 22 februari!

Check hieronder onze selectie van de Hottest Sneaker Releases van week 8. Maar houdt ook de releasekalender in de gaten voor deze en alle andere releases.


Air Jordan 1 Mid 'Pine Green'

Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

Nike Shox TL Nova 'Beige'

donderdag 20 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Shox Tl Nova 'Barely Grape'

donderdag 20 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Jewel QS 'Chicago'

vrijdag 21 februari 2020

Naar alle aanbieders

OBJ X Nike Air Max 720 Slip 'Team Orange'

vrijdag 21 februari 2020

Naar alle aanbieders
OBJ X Nike Air Max 720 Slip 'Team Orange'

Air Jordan 4 'Black Cat'

zaterdag 22 februari 2020

Naar alle aanbieders
sneaker releases week 8

New Balance M1300JP3 'Grey'

zaterdag 22 februari 2020

Naar alle aanbieders
sneaker releases week 8

Air Jordan 1 Mid 'MLN'

zaterdag 22 februari 2020

Naar alle aanbieders
sneaker releases week 8

Air Jordan 1 Low 'PRS'

zaterdag 22 februari 2020

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Tail Light'

zaterdag 22 februari 2020

Naar alle aanbieders

adidas Originals Superstar 'The Super Stan'

zaterdag 22 februari 2020

Naar alle aanbieders
sneaker releases week 8

Nike dropt twee nieuwe colorways op de Nike Air Force 1 17

Nike komt met twee nieuwe colorways op de Nike Air Force 1. Ze zijn redelijk basic, maar dit maakt ze zeker niet saai. De schoen heeft namelijk een belangrijke finishing touch.

De Nike Air Force 1 is ontworpen door Bruce Kilgore en kwam voor het eerst op de markt in 1982. Sindsdien is er ook weinig veranderd aan het design van de sneaker. Een kenmerk van de Nike Air Force is het kleine medaillon op de neus wat aan de veters zit bevestigd. De schoenen zijn verkrijgbaar in een laag, midden en hoog model.

AF1 White Iridescent’ | CJ1646-100

De sneaker is gemaakt van stevig leer en is een laag model. De kleur van de sneaker is wit. Als finishing touch is de swoosh holographic van kleur. Om het thema helemaal af te maken is ook het label op de tong holographic. De binnenkant van de schoen zal wit zijn en ook het medaillon op de neus is wit.

AF1 ‘Pink Iridescent’ | CJ1646-600

Wit is niet de enige colorway waar Nike mee komt, er komt namelijk ook nog een roze colorway. Dit is de Nike Air Force 1 ‘Pink Iridescent’. De Nike Air Force 1 ‘Pink Iridescent’ is in principe hetzelfde als de ‘White Iridecent’. De swoosh en het label op de tong zijn net zoals de witte colorway, holographic van kleur. De binnenkant van de sneaker zal roze zijn en de zool is wit van kleur.

Wanneer deze colorway precies uit zal komen, is nog niet bekend. Wel worden deze nog verwacht in 2020. Houd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste sneaker releases.

Nike Air Force 1 'White Iridescent'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Force 1
Force 1
Force 1
Images by Nike

Nike Air Force 1 'Pink Iridescent'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Force 1
Force 1
Images by Nike

De Nike Blazer Mid ’77 Vintage is opgedoken in een zomerse colorway 23

In 2019 verscheen de Nike Blazer Mid ’77 Vintage in een hoop nieuwe colorways, maar er verschenen ook een aantal restocks. Nu is er een nieuwe colorway opgedoken die beschikt over de kleuren ‘Light Bone’ en ‘Total Orange’.

Nike is druk bezig om de Blazer Mid ’77 Vintage nieuw leven in te blazen. Er verschijnen veel colorways de laatste tijd, zoals het ‘Sketch Pack’ dat laatst opdook. Ook verschijnt er zondag 21 februari 2020 een ‘Dorothy Gaters’ colorway op het iconische model.

Nike Blazer Mid ’77 Vintage ‘Light Bone/Total Orange’ | Closer Look

De Blazer Mid blijft trouw aan zijn oorspronkelijke vorm dankzij de versterkte voorkant en de zichtbare schuimtongen. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van leer in een ‘Light Bone’ kleur. Ook de branding op de tong en de veters zijn verwerkt in dezelfde kleur. De heeltab en de Swoosh hebben een ‘Total Orange’ kleur gekregen om de sneaker toch nog wat levendiger te maken. Op de heeltab is natuurlijk ook Nike branding te vinden. Als we afzakken naar de zool zien we een witte midsole die is gemaakt van rubber. Ook de outsole heeft een witte kleur gekregen.

Scroll naar beneden om een beter beeld te krijgen van de sneaker en binnenkort zal de sneaker een gereleased worden via Nike voor zo’n €100,-. Houd onze Releasekalender goed in de gaten tot die tijd zodat jij op de hoogte blijft van alle updates.


Nike Blazer Mid '77 Vintage 'Orange Trance'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Blazer Mid '77 Vintage
Blazer Mid '77 Vintage
Blazer Mid '77 Vintage
Blazer Mid '77 Vintage
Images by Nike